Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Pro Padel League voegt Las Vegas-franchise toe voorafgaand aan het inaugurele seizoen


Pro Padel League voegt Las Vegas-franchise toe voorafgaand aan eerste seizoen

De Pro Padel League heeft aangekondigd dat ze een Las Vegas-franchise zullen toevoegen voorafgaand aan hun eerste seizoen in 2021. Padel is een opkomende sport die is ontstaan in Mexico en is momenteel de op één na populairste racketsport ter wereld na tennis. Deze toevoeging voltooit het veld van 10 teams voor de lancering van de competitie volgend jaar.

Las Vegas is geen onbekende in sport en is de thuisbasis van onder andere de NHL's Vegas Golden Knights, de NBA's Las Vegas Aces en de NFL's Raiders. De stad moet echter nog een padelcompetitie op professioneel niveau zien. Dat zal veranderen wanneer de Pro Padel League in 2021 debuteert.

De competitie heeft al aangekondigd dat het reguliere seizoen van april tot augustus loopt, met de play-offs in september en de kampioenswedstrijd in oktober. Alle games worden gespeeld in het nieuwe Las Vegas Padel Center, dat momenteel in aanbouw is en naar verwachting later dit jaar wordt geopend.

De competitie zal naar verwachting een aantal van 's werelds beste padelspelers bevatten, waaronder voormalige wereldkampioenen en Olympische medaillewinnaars. De Las Vegas-franchise is momenteel op zoek naar lokaal talent om zich bij het team aan te sluiten. Er zijn ook plannen in de maak om uitnodigingstoernooien en speciale tentoonstellingswedstrijden te organiseren, waardoor padelfans de kans krijgen om de beste spelers ter wereld in actie te zien.

De toevoeging van Las Vegas aan de Pro Padel League is een belangrijke mijlpaal voor de sport. Met zijn beroemde sportcultuur is Las Vegas de perfecte locatie voor een competitie van deze omvang. Fans kijken nu al uit naar het eerste seizoen van de competitie en het begin van een nieuw tijdperk voor padel.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Sense Pro '24 Padel Racket

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist