Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Premier Padel Mendoza P1 officieel gelanceerd

Afgelopen maandag vond de onthulling plaats van Premier Padel’s Mendoza P1. Niemand minder dan de Argentijnse padellegende Alejandro Lasaigues was hierbij aanwezig.

De officiële presentatie van het tweede P1 toernooi van het Premier Padel seizoen, de Mendoza P1, vond plaats op 24 juli. Het evenement, dat werd gehouden in de Aconcagua Arena, werd opgeluisterd door de aanwezigheid van verschillende topautoriteiten en persoonlijkheden uit de padelwereld, waaronder de Argentijnse legende Alejandro Lasaigues, die ook optreedt als algemeen producent van het evenement.

“Dit is een geweldige kans voor werkgelegenheid en toerisme. Mensen uit het hele land en de buurlanden zullen komen kijken naar het beste padel ter wereld. We nodigen de inwoners van Mendoza uit om het toernooi bij te wonen en te genieten van dit unieke spektakel,” verklaarde gouverneur Rodolfo Suarez, die de organisatoren bedankte voor het naar de provincie Mendoza halen van het toernooi.

Santiago Brito, de voorzitter van de Argentijnse Padel Associatie, merkte op: “Terugkeren naar Mendoza is een groot voorrecht, want de vorige editie was een doorslaand succes, niet alleen in ons land maar ook wereldwijd. We braken bezoekersrecords en de competitie was intens. Het is niet alleen fantastisch nieuws voor Mendoza maar ook voor het land, omdat het ons imago op het wereldtoneel versterkt.”

De Argentijnse legende neemt de teugels in handen als toernooidirecteur

Tijdens de ceremonie werd aangekondigd dat de voorrondes plaatsvinden op zaterdag 29 juli en zondag 30 juli, met gratis toegang voor toeschouwers. De wedstrijden beginnen om 10 uur ‘s ochtends en het publiek heeft de mogelijkheid om te genieten van een fantastische eetgelegenheid buiten de Aconcagua Arena.

“De afgelopen drie weken hebben we onvermoeibaar gewerkt en het is een eer voor Mendoza om een podium als dit te hebben. Persoonlijk wil ik padel teruggeven wat het mij in mijn hele sportcarrière heeft gegeven. Ik speel al sinds mijn 15e. Mijn team en ik streven ernaar om dit het beste toernooi ter wereld te maken,” verklaarde Alejandro Lasaigues, algemeen producent van het evenement, terwijl hij de regering van Mendoza bedankte voor hun steun.

De Mendoza Premier Padel P1 vindt plaats in de Argentijnse provincie van 31 juli tot 6 augustus. Dit Argentijnse toernooi is de vierde etappe van het circuit na de Majors in Qatar en Rome en de P1 in Madrid.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Ultimate Pro+ '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist