Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Premier Padel en World Padel Tour verkennen 'mogelijke samenwerkingen'


Premier Padel en World Padel Tour verkennen 'mogelijke samenwerkingen'

De World Padel Tour (WPT) en Premier Padel hebben verklaard dat ze mogelijke samenwerkingen onderzoeken om de meest opwindende padelcompetities aan de gepassioneerde fans te bezorgen.

De aankondiging werd deze week gedaan in een officiële WPT-verklaring, waarin de organisatie uiteenzette wat er in de toekomst zou kunnen worden bereikt dankzij de mogelijke samenwerking met het leidende bedrijf in padel voor videogames.

Zoals benadrukt door de verklaring, willen de WPT en Premier Padel “dichter bij elkaar zijn om anders te werken”.

“We hebben veel dingen gemeen en we willen er het beste van maken om samen het competitieve niveau naar een hoger niveau te tillen”, aldus de verklaring.

Dit zou de padelgemeenschap enorm ten goede komen, omdat het hen de best mogelijke ervaring biedt om de sfeer van een professionele padelwedstrijd na te bootsen. Dit zou ook helpen om de sport te promoten en meer mensen naar de padelbaan te halen.

De World Padel Tour zei ook dat het project zich nog in de verkenningsfase bevindt en dat het zou blijven werken en zoeken naar nieuwe manieren om de padelervaring te verbeteren.

Rafa Montes, de Chief Executive Officer van WPT zei: “We willen iets anders zijn, iets revolutionairs en de samenwerking zou ons helpen die doelen te bereiken.”

Eugenio Sangrà, CEO van Premier Padel zei: “Dit zou tot spannende en revolutionaire dingen kunnen leiden. We zijn verheugd om met hen samen te werken en iets speciaals voor de gemeenschap te creëren.”

Voor nu is het enige dat bekend is dat zowel de WPT als Premier Padel mogelijke samenwerkingen zullen onderzoeken en open staan voor het overwegen van nieuwe ideeën.

Het zal spannend zijn om te zien wat er uit deze potentiële samenwerking zou kunnen komen en de opwindende nieuwe ontwikkelingen die het zal brengen in de padelgemeenschap.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Racket Prime Pro VSQZ

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist