Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

PPL betreedt grootste Amerikaanse sportmarkt met overname van nieuwe franchise

De Pro Padel League (PPL) heeft aangekondigd de grootste sportmarkt in Noord-Amerika te betreden met de ondertekening van New York als achtste franchise van de competitie.

Na de afsluiting van het eerste seizoen is de belangstelling voor de PPL explosief gestegen. Een nieuw team voegt zich bij de bestaande zeven in één van de meest veelbelovende markten in Noord-Amerika.

De New York Atlantics zullen de achtste franchise zijn die in minder dan zes maanden door de league is overgenomen, waardoor de waarde van de teams in de zeven cijfers is gestegen.

“We hebben enorme belangstelling van steden uit heel Noord-Amerika die zich willen aansluiten bij de PPL,” zei Marcos Del Pilar, commissaris van de PPL. we wilden doordacht zijn over onze uitbreiding en ons richten op mogelijkheden op locaties met een geschiedenis van iconische sportteams, een gepassioneerde fanbase en een infrastructuur die de groei van padel in de VS ondersteunt.”

“We hebben enorme belangstelling van steden uit heel Noord-Amerika die zich willen aansluiten bij de PPL,” zei Marcos Del Pilar, commissaris van de PPL

Vooruitblik naar volgend seizoen

De New York-franchise, die komend seizoen kan meedoen, onthult deze zomer meer details over de eigendomsgroep achter de investering en over de plannen voor de ploeg in 2024 en daarna.

Gedurende de rest van het jaar zijn de belangrijkste prioriteiten voor de New York franchise het werven van uitzonderlijke paddle tennis atleten van over de hele wereld, het aangaan van cruciale relaties met sponsors en andere partners en het leggen van de basis voor paddle tennis in New York en wereldwijd.

“Padel heeft wereldwijd al een enorme vlucht genomen en trekt miljoenen fans en honderden miljoenen aan sponsordollars aan”, aldus een woordvoerder van het team in New York. “De gameplay is snel en elektrisch, perfect voor het Noord-Amerikaanse publiek en we kijken ernaar uit om dit ongelooflijke spel naar de beste stad ter wereld te brengen,” concludeerde hij.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Sense Pro '24 Padel Racket

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist