Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Paquito Navarro over volgend seizoen: “We hopen dat het het eerste stabiele jaar wordt”

Eind augustus kwam het nieuws naar buiten dat de eigenaren van Premier Padel de World Padel Tour kopen en dat het één en dezelfde tour wordt.
Nu spreekt Paquito Navarro zich uit over de nieuwe tour.

Er wordt al lange tijd over gespeculeerd en Padel Alto heeft eerder informatie gepubliceerd die erop wijst dat Premier Padel en de World Padel Tour in 2024 worden samengevoegd. Maar eind augustus kwam de definitieve aankondiging: Premier Padel eigenaar Qatar Sports Investment kocht de World Padel Tour en vanaf volgend jaar zal het één en dezelfde tour zijn.

De Spaanse krant Sport heeft Paquito Navarro geïnterviewd over zijn verwachtingen voor de nieuwe tour.

– Eindelijk gaan we aan een nieuw project beginnen. Waarin er meer vrede zal zijn tussen de spelers en de tour. We hopen dat het het eerste stabiele jaar wordt waarin we allemaal samenwerken,” vertelde Navarro aan het tijdschrift.

“De WPT heeft deze sport doen groeien”

Navarro vertelt wat hij denkt dat de nieuwe tour kan leren van de World Padel Tour:

– Premier Padel moet zich realiseren waarom de relatie tussen alle spelers en de World Padel Tour al die tijd niet heeft geleid tot succes of een goede verstandhouding. De tour is de grote promotor van deze sport en heeft padel naar vele plaatsen gebracht. Daarom moeten ze rekening houden met alle spelers, de mensen en de pers en hen deel laten uitmaken van het circuit.

Hij vervolgt:

– Ik denk dat Premier Padel ook moet leren dat de World Padel Tour deze sport heeft doen groeien. De Tour moet de goede dingen kopiëren en leren van de fouten. En als Premier Padel beide dingen kan doen, dan voorzie ik echt een goede toekomst voor de sport.

Navarro zegt ook dat een succesfactor van Premier Padel is dat de tour vanaf het begin heeft geluisterd naar de spelers:

– Altijd en vanaf het begin. Anders was het niet mogelijk geweest. Ze hebben op ons gerekend bij het nemen van beslissingen. Dat voldoet aan de voorwaarden om van deze samenwerking een lange en duurzame relatie te maken.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Racket Prime Pro VSQZ

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist