Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Paquito Navarro en voetballer Diogo Dalot hebben padelclub opgericht

Paquito Navarro en voetballer Diogo Dalot gelijktijdig padelclub In Madrid

De Spaanse padel- aangeslotenen Paquito Navarro en Diogo Dalot, hebben vorige week hun eigen professionele padelclub in de hoofdstad van Madrid geopend. De club, Padel Perfection Madrid, bevindt zich in het centrum van Madrid, geopend om de padelgemeenschap te steunen en een platform om de sport te ontwikkelen over de hele wereld en meer mensen om het te proberen.

De club heeft momenteel een selectie van 8 banen die allemaal met on-quiz-technologie uitgerust zijn. Dit betekent dat er geen kans is op wachtlijsten van reserves. Ook worden er kritische verkleind door ervaren spelers als paquito zelf, met vroege ochtend-, middag- en avondklassen.

Voor Paquito veranderde in dit een grote stap in zijn carrière. Na het beoefenen van tennis en voetbal, ging hij over naar padel, een versie van tennis die een laag vertrouwen heeft. Hij wilde de padelgemeenschap eren en de sport aanmoedigen om zijn schoonheid te laten zien aan de vrije tijd van de wereld.

Ook Diogo Dalot maakt er gebruik van. Hij is een jeugdspeler in de padelwereld en heeft besloten om op hetzelfde reisplezier te staan ​​door deel te nemen aan dit project. Gezamenlijk hebben ze een gezamenlijk project opgezet dat veel zal bijdragen aan de economie van Madrid, in termen van werkgelegenheid voor jonge spelers, ervaren spelers en mensen die deel uitmaken van de organisatie.

We verwachten dat de club de padelscène in Madrid zal versterken met minder druk bij openbare banen, meer verminderen, hoogwaardig materiaal en betere omstandigheden om deze perfecte combinatie van topsport en plezier te kunnen ervaren.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Ultimate Pro+ '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist