Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Paquito en Lebron gaan eindelijk samen spelen!

Het is dan eindelijk zover, Paquito en Lebron gaan eindelijk samen spelen. Dit hebben ze woensdag laten weten in een Instagram post. We gaan de twee eindelijk samen in actie zien. 

Juan Lebron en Ale Galan speelden samen ruim vier jaar lang in allerlei toernooien. Hier komt nu dus een einde aan. Ze ronden het samen op een succesvolle manier af. Nog niet zolang geleden werd al bekend dat hun wegen zouden scheiden. Ale Galan gaat namelijk spelen met Federico Chingotto. 

Het duurde even voordat we wisten wie de nieuwe partner van Lebron zou worden, maar nu weten we dan eindelijk dat hij samen gaat spelen met Paquito. Na zijn mislukte samenwerking met Momo Gonzalez, werd het tijd dat hij met een andere partner ging samen spelen. 

Nu weten we zeker dat hij samen gaat spelen met Paquito Navarro. Ze hebben namelijk het volgende op Instagram gepost: “We zijn erg blij om terug te zijn! Na 5 jaar zijn we weer samen met veel wil om alles te geven op de baan. Een spannende uitdaging begint. Let’s go team”.

Ze staan al ingeschreven voor hun eerste competitie. Ze doen mee aan de Premier Padel competitie in België. Hier gaan ze hun krachten weer bundelen vanaf 22 tot 28 april.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Rialto Pro

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist