Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Padelsterren Lucia Sainz en Carmen Goenaga sluiten zich aan bij San Diego Stingrays

De Amerikaanse Professional Padel League (PPL) verwelkomt twee nieuwe sterren in hun midden. Lucia Sainz en Carmen Goenaga, twee prominente figuren in de wereld van padel, hebben zich aangesloten bij de San Diego Stingrays. Deze recente aanwinsten versterken de positie van de Stingrays als een van de favorieten voor de PPL-titel in 2024.

Lucia Sainz: Een legende in de padelwereld

Lucia Sainz, een van de meest gerespecteerde spelers in de padelwereld, heeft een indrukwekkende carrière achter de rug op de World Padel Tour. Ze is enthousiast over deze nieuwe stap in haar carrière en kijkt uit naar de mogelijkheid om de sport te promoten in de Verenigde Staten, een markt die steeds meer interesse toont in padel.

“Ik ben opgewonden om dit nieuwe hoofdstuk in mijn carrière te beginnen bij de San Diego Stingrays,” zei Sainz. “Ik heb altijd gepassioneerd gewerkt aan de groei van onze sport buiten de traditionele landen. Het helpen promoten van padel in de Verenigde Staten is een enorme mijlpaal voor mij. San Diego is een stad die van sport houdt, dus dit was een kans die ik niet kon laten liggen. Ik kan niet wachten om het veld op te gaan en de Stingrays te helpen strijden voor de eer in 2024.”

Carmen Goenaga: Een opkomend talent

Naast Sainz voegt ook het 19-jarige Spaanse talent Carmen Goenaga zich bij de Stingrays. Goenaga heeft de afgelopen jaren naam gemaakt in de World Padel Tour en is klaar om haar talent te laten zien op het Amerikaanse podium.

“Dit is een enorm moment voor mij,” zei Goenaga. “Ik sluit me aan bij Lucia met het doel om de San Diego Stingrays te helpen bij het claimen van de titel in 2024. Ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan de groei van padel in de Verenigde Staten. San Diego is het perfecte team voor mij om mijn PPL-carrière te starten en ik kan niet wachten om in 2024 in Amerika op het veld te staan.”

San Diego Stingrays: Een team om in de gaten te houden

Met de recente toevoeging van Miguel Lamperti en Maxi Sanchez, en nu met Sainz en Goenaga aan boord, zijn de San Diego Stingrays een team om in de gaten te houden in de PPL. De club heeft duidelijk hoge ambities en is vastbesloten om een van de meest competitieve teams in de competitie te zijn.

“Met de kans om twee top 30-spelers als Lucia en Carmen te contracteren, hebben we een reële kans om volgend jaar mee te dingen naar de PPL-titel,” zei een woordvoerder van de club. “Het aantrekken van twee toonaangevende Spaanse spelers getuigt van onze ambitie om een van de meest competitieve teams in de competitie te zijn. We zijn benieuwd wat Lucia en Carmen te bieden hebben.”

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist