Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

PadelDrop stijgt en zet koers naar nieuwe markten

De Spaanse onderneming verwacht 2023 af te sluiten met een bedrijfsvolume van €260.000 en €2 miljoen te bereiken in 2024, zoals de oprichter onthulde in een interview met Palco23.

PadelDrop, de Spaanse start-up gespecialiseerd in de verkoop van padelballen via automaten, heeft een snelle groei doorgemaakt. Het bedrijf is opgericht in 2022, heeft zich met succes gevestigd in Spanje en maakt nu, met de steun van financieringsrondes, een sprong naar de Amerikaanse markt.

Arturo Coello en Javier Garrido als aandeelhouders

Bekende spelers als Arturo Coello en Javi Garrido zijn aandeelhouder geworden van het bedrijf en hebben deelgenomen aan de laatste financieringsronde, die meer dan €200.000 opbracht. Hierdoor kon PadelDrop zijn activiteiten uitbreiden naar steden als Miami en New York.

“Het bedrijf genereert inkomsten door de verkoop van ballen via zijn automaten. De installatie van deze automaten in clubs is gratis en PadelDrop geeft de clubs een vergoeding van 15% tot 20% van de verkoopprijs,” legt oprichter Álvaro Francisco Moral uit aan Palco23.

PadelDrop is actief op zoek naar een nieuwe financieringsronde en hoopt ongeveer €700.000 op te halen. Het hoofddoel van het bedrijf is om het aantal verkooppunten tegen het einde van dit jaar te verdubbelen, zodat er in 2024 tweehonderd actieve machines zijn, met als belangrijkste doel om de markt in het Midden-Oosten te betreden.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Racket Prime Pro VSQZ

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist