Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Padel supersterren Marta Ortega en Gemma Triay gaan hun eigen weg

De wereld van professioneel padel is in beroering door de recente aankondiging dat Marta Ortega en Gemma Triay, twee van de grootste namen in het damespel, hebben besloten hun samenwerking te beëindigen. Dit nieuws komt minder dan een maand voor de start van het nieuwe seizoen, waardoor fans en medespelers in afwachting zijn van de nieuwe ontwikkelingen.

Laatste toernooi samen in Riyad

Volgens sportnieuwsbron Relevo Deportivo, zullen Ortega en Triay hun laatste toernooi als duo spelen in Riyad, Saudi-Arabië, waar het Premier Padel seizoen van start gaat. Hoewel ze al geregistreerd staan als team voor dit toernooi, zullen ze na afloop hun eigen weg gaan en nieuwe projecten starten.

Redenen voor de scheiding

De redenen voor deze verrassende scheiding zijn tweeledig. Ten eerste waren er de teleurstellende resultaten aan het einde van het seizoen 2023. Daarnaast lijkt er sprake te zijn van een gespannen persoonlijke relatie tussen de twee spelers. Deze factoren hebben ertoe geleid dat ze hebben besloten hun professionele relatie te beëindigen.

Nieuwe partners

Er zijn al geruchten over de nieuwe partners van beide spelers. Gemma Triay lijkt een nieuwe samenwerking aan te gaan met de jonge Claudia Fernández, die onlangs de padelwereld betoverde met haar talent tijdens de Hexagon Cup. Ondanks dat Fernández eerder had aangekondigd dat ze in 2024 met Lorena Rufo zou spelen, lijkt de kans om naast Triay te spelen te aantrekkelijk om te laten liggen.

Wat betreft Marta Ortega, er is nog geen duidelijkheid over wie haar nieuwe partner zal zijn. De padelwereld wacht in spanning af, aangezien deze breuk een domino-effect kan veroorzaken van teamwisselingen die niemand had verwacht.

Impact op het komende seizoen

Deze onverwachte veranderingen zullen ongetwijfeld een grote impact hebben op het komende Premier Padel seizoen. Met slechts enkele weken te gaan voor de start, zullen de spelers en teams zich snel moeten aanpassen aan de nieuwe situatie. Het belooft een spannend seizoen te worden, vol onverwachte wendingen en nieuwe dynamieken.

Hoewel de scheiding van Ortega en Triay een schok is voor de padelwereld, biedt het ook nieuwe mogelijkheden en uitdagingen voor de spelers. Het zal interessant zijn om te zien hoe ze zich aanpassen aan hun nieuwe partners en hoe dit hun spel zal beïnvloeden. Het komende seizoen belooft in ieder geval een spannende tijd te worden voor zowel de spelers als de fans.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Racket Prime Pro VSQZ

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist