Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Padel-ster Javi Garrido beëindigt langdurige samenwerking met Starvie

De wereld van padel is in beroering door het nieuws dat de Spaanse ster Javi Garrido zijn langdurige samenwerking met het racketmerk Starvie beëindigt. Garrido, die momenteel op de 21e plaats van de wereldranglijst staat, heeft sinds het begin van zijn carrière met Starvie-rackets gespeeld.

De reis van Garrido met Starvie

Starvie heeft een cruciale rol gespeeld in de carrière van Garrido. Het merk heeft hem vanaf het begin ondersteund, hem voorzien van de beste rackets en hem geholpen om zijn spel te verbeteren. De samenwerking tussen Garrido en Starvie heeft meer dan een decennium geduurd, een periode waarin de atleet zich heeft ontwikkeld tot een van de meest gerespecteerde spelers in de padelwereld.

Bevestiging van de breuk

Een paar weken geleden begonnen er geruchten te circuleren dat Garrido van plan was om Starvie te verlaten. Padel Alto, een bekende nieuwsbron in de padelwereld, was de eerste die het nieuws meldde. De bevestiging kwam echter pas onlangs, toen Garrido zelf het nieuws aankondigde op zijn Instagram-account.

“De moeilijkste beslissing in mijn carrière als atleet. StarVie en ik gaan uit elkaar na 13 jaar samen. Bedankt dat jullie me hebben begeleid en me de kans hebben gegeven om een professionele padelspeler te worden”, schreef Garrido in zijn bericht.

Wat de toekomst in petto heeft

Hoewel het einde van de samenwerking met Starvie een belangrijke verandering is in de carrière van Garrido, lijkt de atleet klaar voor de volgende stap. Hij heeft aangekondigd dat hij volgend seizoen zal spelen met Mike Yanguas, een andere opkomende ster in de padelwereld.

De verandering van racketmerk zal ongetwijfeld invloed hebben op het spel van Garrido, maar de atleet lijkt vastbesloten om zich aan te passen en zijn prestaties op het veld te blijven verbeteren. Fans over de hele wereld kijken uit naar het volgende hoofdstuk in de carrière van deze getalenteerde speler.

De impact op Starvie

De breuk met Garrido is ook een belangrijke gebeurtenis voor Starvie. Het merk heeft veel geïnvesteerd in de relatie met de atleet en heeft veel van zijn succes aan hem te danken. Het zal interessant zijn om te zien hoe Starvie reageert op deze verandering en welke stappen het merk zal nemen om zijn positie in de padelwereld te behouden.

Hoewel het einde van de samenwerking tussen Garrido en Starvie een einde markeert aan een belangrijk hoofdstuk in de padelwereld, is het ook het begin van een nieuw tijdperk. Zowel de atleet als het merk staan voor nieuwe uitdagingen en mogelijkheden, en fans over de hele wereld zullen met grote belangstelling toekijken hoe deze zich ontvouwen.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Racket Prime Pro VSQZ

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist