Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Padel Haus breidt uit in New York

Padel Haus, een toonaangevend bedrijf in de padelsport, zet zijn expansie voort met de opening van een nieuwe vestiging in Brooklyn, New York. Deze uitbreiding onderstreept de groeiende populariteit van de sport in de Verenigde Staten, een markt die van cruciaal belang is voor de wereldwijde groei van padel.

Eerste stappen in New York

In juli 2022 zette Padel Haus zijn eerste stappen in New York City met de opening van een vestiging in Williamsburg, Brooklyn. Een maand later volgde een tweede faciliteit. Deze snelle uitbreiding toont de ambitie van het bedrijf om de sport toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Nieuwe locatie in Greenpoint

De nieuwste toevoeging aan het Padel Haus netwerk is een derde locatie in New York, genaamd Padel Haus Greenpoint. Gelegen op Berry Street 12, naast het levendige McCarren Park, brengt deze nieuwe vestiging padel naar een nieuwe wijk in New York. McCarren Park, een 35 hectare groot centrum voor gemeenschapsactiviteiten en sporten zoals voetbal, honkbal en tennis, biedt een ideale locatie voor de nieuwe padelclub.

De nieuwe faciliteit zal bijna 2000 vierkante meter beslaan en zal vijf binnenbanen bevatten. Daarnaast zal er ook een sapbar zijn, genaamd “Juice Haus”, die een gezonde levensstijl promoot die hand in hand gaat met de sport.

Verdere groei en ambities

“We zijn verheugd om de komst van onze nieuwste club in New York City aan te kondigen. Met deze uitstekende locatie naast McCarren Park, versterken we onze positie als de belangrijkste exploitant van padelclubs in New York City. We hebben nu in totaal 16 banen en brengen padel naar New Yorkers op de manier waarop het gespeeld zou moeten worden – als een echte, moderne levensstijl, atletiek en wellness die passen bij deze geweldige stad”, aldus Santiago Gomez, oprichter en CEO van Padel Haus.

Deze uitbreiding is een duidelijk teken van de groeiende populariteit van padel in de Verenigde Staten en de ambitie van Padel Haus om de sport naar een breder publiek te brengen. Met de opening van Padel Haus Greenpoint zet het bedrijf een belangrijke stap in de richting van zijn doel om padel te integreren in de moderne levensstijl van New Yorkers.

De groei van Padel Haus in New York is een spannende ontwikkeling voor de sport en belooft een positieve impact te hebben op de lokale gemeenschap. Met de opening van deze nieuwe locatie kunnen nog meer mensen genieten van de sport en de voordelen ervan voor de gezondheid en het welzijn ervaren.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Tour '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist