Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Padel duo Yanguas en Belasteguin beëindigen samenwerking

Na een seizoen vol intense wedstrijden en memorabele overwinningen, hebben de Argentijnse padel spelers Mike Yanguas en Fernando Belasteguin aangekondigd dat ze hun professionele samenwerking zullen beëindigen. De aankondiging kwam na hun overwinning in de 16e ronde van het toernooi in Milaan, wat hun laatste gezamenlijke wedstrijd markeert.

Veranderingen in de padelwereld

Deze aankondiging is slechts één van de vele veranderingen die de padelwereld momenteel doormaakt. Eerder bevestigde Federico Chingotto al dat hij en zijn partner Paquito Navarro in 2024 niet meer samen zullen spelen. Het lijkt erop dat er een trend is ontstaan waarbij gevestigde duo’s besluiten om nieuwe wegen in te slaan en nieuwe partnerschappen aan te gaan.

Laatste wedstrijd samen

Belasteguin sprak na de wedstrijd in Milaan over zijn gevoelens bij het spelen van hun laatste toernooi samen: “Ik keek ernaar uit om de baan op te gaan vanwege het respect en de liefde die ik heb voor Mike en ons laatste toernooi samen.” Het is duidelijk dat, ondanks de professionele scheiding, de waardering en het respect tussen de twee spelers sterk blijft.

Speculaties over nieuwe partnerschappen

Hoewel beide spelers hun nieuwe partnerschappen nog niet officieel hebben aangekondigd, zijn er al speculaties gaande over wie hun nieuwe teamgenoten zullen zijn. Er wordt gefluisterd dat Belasteguin mogelijk gaat samenspelen met Lucho Capra, hoewel dit nog niet bevestigd is.

Wat betreft Yanguas, er zijn geruchten dat hij mogelijk gaat samenwerken met Juan Lebron. De Spaanse krant Marca meldde onlangs dat Lebron overweegt om terug te keren naar de backhand en dat hij tussen twee opties twijfelt: Jon Sanz en Mike Yanguas.

Onbevestigde scheidingen

Hoewel er veel speculaties zijn over nieuwe partnerschappen en scheidingen, is het belangrijk om te benadrukken dat veel van deze geruchten nog niet officieel zijn bevestigd. Zo hebben bijvoorbeeld Galan en Lebron, een ander bekend padel duo, nog niet bevestigd dat ze uit elkaar gaan.

Wat de toekomst ook brengt voor deze spelers, één ding is zeker: de padelwereld zal met grote interesse volgen hoe deze nieuwe partnerschappen zich ontwikkelen en welke invloed ze zullen hebben op de dynamiek van de sport.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Tour '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist