Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Padel duo Salazar en Araujo splitsen, Salazar mogelijk in zee met Icardo

De padelwereld is in beroering door het nieuws dat het succesvolle duo Alejandra Salazar en Sofia Araujo hun samenwerking hebben beëindigd. Dit nieuws komt na een periode van speculatie en geruchten over mogelijke onenigheid tussen de twee spelers. Het duo, dat samen begon te spelen na de controversiële overstap van Gemma Triay na de blessure van Salazar, heeft besloten hun eigen weg te gaan.

Salazar in gesprek met Tamara Icardo

Volgens het Spaanse tijdschrift Relevo, is Salazar nu in gesprek met Tamara Icardo over een mogelijke samenwerking. De twee zijn naar verluidt dicht bij het vormen van een nieuw partnerschap, dat een nieuwe dynamiek zou kunnen brengen in de wereld van professioneel padel.

“Volgens bronnen dicht bij de situatie heeft Salazar al gesprekken gevoerd met Icardo om de mogelijkheid van een nieuw project te bespreken voor het komende seizoen, dat zal beginnen met de start van het Premier Padel circuit. Deze gesprekken zijn in een positieve sfeer verlopen en Icardo, een Valenciaanse speelster, zou het aanbod zonder aarzeling hebben geaccepteerd. Ze zullen echter wachten tot het einde van het huidige seizoen om de beslissing te bevestigen en het publiekelijk bekend te maken, als het uiteindelijk doorgaat”, meldt Relevo.

De toekomst van Salazar en Icardo

Hoewel de samenwerking tussen Salazar en Icardo nog niet officieel is bevestigd, is de mogelijke combinatie van deze twee spelers een spannend vooruitzicht voor padelliefhebbers. Beide spelers hebben een indrukwekkende staat van dienst in de sport, en hun mogelijke samenwerking zou een krachtige nieuwe combinatie kunnen vormen op het padelveld.

Salazar, een van de meest ervaren spelers in het professionele padelcircuit, heeft een indrukwekkende carrière achter de rug, met talrijke titels en onderscheidingen. Icardo, hoewel minder ervaren, heeft zichzelf bewezen als een getalenteerde en vastberaden speler, met een sterke wil om te winnen.

Of Salazar en Icardo uiteindelijk samen zullen spelen in het komende seizoen, blijft nog te bezien. Maar één ding is zeker: de padelwereld zal met grote belangstelling toekijken om te zien wat de toekomst in petto heeft voor deze twee getalenteerde spelers.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Sense Match Light '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist