Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Padel duo Rubio en Arroyo beëindigen samenwerking ondanks overwinning

De padelwereld werd onlangs opgeschud door het nieuws dat Gonzalo Rubio en Alex Arroyo, ondanks hun recente overwinning op de wereldkampioenen, hun samenwerking beëindigen. Deze beslissing komt na een seizoen van gemengde resultaten en vroege uitschakelingen in toernooien.

Onverwachte overwinning

De aankondiging van de breuk tussen Rubio en Arroyo kwam als een verrassing, vooral na hun indrukwekkende overwinning op Agustin Tapia en Arturo Coello afgelopen woensdag. Deze overwinning, die slechts door een handvol teams dit seizoen is behaald, was een hoogtepunt in hun carrière als duo. Desondanks was het niet genoeg om hun samenwerking voort te zetten.

Emotioneel afscheid

Beide spelers namen op sociale media afscheid van hun partnerschap. “Weinigen wisten het, maar dit toernooi in Amsterdam was onze laatste als koppel. Ik ben blij dat we afscheid hebben kunnen nemen op de manier die we verdienden,” schreef Rubio op Instagram. Arroyo reageerde met een even emotioneel bericht: “Dank je, Gonzalo, voor deze tijd samen; het was me een genoegen en ik heb ervan genoten om bij je te zijn. Ik heb een vriend voor altijd.”

Toekomstige plannen

Hoewel de spelers hun toekomstige plannen nog niet hebben aangekondigd, wordt verwacht dat ze morgen meer informatie zullen geven wanneer de inschrijvingen voor de Menorca Open worden vrijgegeven. Het is echter al bekend dat Arroyo dit weekend een FIP-toernooi speelt met Eduardo Alonso. Dit zou een indicatie kunnen zijn van een mogelijke nieuwe samenwerking.

De breuk tussen Rubio en Arroyo markeert het einde van een tijdperk, maar het opent ook nieuwe mogelijkheden voor beide spelers. Het is nu afwachten om te zien hoe ze zich individueel zullen ontwikkelen en welke nieuwe samenwerkingen er op de horizon liggen.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Sense Pro '24 Padel Racket

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist