Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Padel duo Navarro en Gutiérrez herenigen voor nieuw seizoen

De wereld van padel is in afwachting van een spannende hereniging. De gerenommeerde spelers Paquito Navarro en Sanyo Gutiérrez hebben aangekondigd dat ze hun succesvolle samenwerking uit 2016 en 2017 nieuw leven inblazen. Het duo, dat in hun vorige samenwerking acht titels wist te winnen en de padel grootheden Fernando Belasteguín en Pablo Lima uitdaagde, is klaar om opnieuw de padelwereld te veroveren.

Terugkeer van een succesvolle samenwerking

De hereniging van Navarro en Gutiérrez is een veelbelovende ontwikkeling voor het komende seizoen. Gutiérrez, die bijna 40 is, uitte zijn enthousiasme en dankbaarheid op Instagram: “In 2024 zullen we weer samen spelen en ik ben echt blij en dankbaar dat hij me deze kans heeft gegeven en dat hij me op bijna 40-jarige leeftijd nog steeds vertrouwt. Ik beloof werk en inzet op fysiek gebied.”

De hereniging wordt nog interessanter met de terugkeer van coach Ramiro Choya, die het duo eerder begeleidde tijdens hun succesvolle samenwerking. Choya is enthousiast over de hereniging en ziet het als een kans om verder te leren van twee spelers die hij bewondert.

Gezondheid en competitiviteit als prioriteiten

Choya benadrukt dat het belangrijkste doel voor het team is om gezond en competitief te blijven, ongeacht het veld of de tegenstander. Hij is ervan overtuigd dat het duo, dat als vierde spelers het nieuwe seizoen zal ingaan, de potentie heeft om opnieuw succes te behalen.

Choya zal het coachingswerk delen met Jordi Muñoz, een beslissing die volgens hem gebaseerd is op een gedeelde levensvisie en professionele doelen. “Paco en ik zijn het eens over hoe we in het algemeen tegen het leven aankijken, hoewel er een groot leeftijdsverschil is. Van daaruit is het veel gemakkelijker om professioneel samen te werken, omdat we doelen en gedrag delen bij tegenslag en succes,” legt Choya uit.

Verwachtingen voor het nieuwe seizoen

Met de hereniging van Navarro en Gutiérrez en de terugkeer van coach Choya, zijn de verwachtingen voor het komende padelseizoen hooggespannen. Fans en experts kijken uit naar de prestaties van dit dynamische duo en hun ervaren coach. De vraag is niet of ze zullen presteren, maar hoe ver ze zullen gaan in hun streven naar succes.

De hereniging van Navarro en Gutiérrez is een bewijs van de dynamiek en opwinding die inherent zijn aan de wereld van padel. Het belooft een seizoen te worden vol intense wedstrijden, onvergetelijke momenten en, hopelijk, nog meer titels voor dit indrukwekkende duo.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist