Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Padel duo Marta Ortega en Gemma Triay beëindigen samenwerking

De wereld van professioneel padel werd onlangs opgeschud door het nieuws dat het succesvolle duo Marta Ortega en Gemma Triay hun samenwerking beëindigen. Dit nieuws komt minder dan een maand voor de start van het nieuwe seizoen en volgt op hun deelname aan de eerste Premier Padel competitie.

Bevestiging van de breuk

De geruchten over de scheiding van het duo begonnen te circuleren na een bericht van Padel Alto. Gemma Triay bevestigde het nieuws kort daarna op haar sociale media. In een emotionele post op Instagram schreef ze: “Martita en ik hebben besloten om onze professionele paden te scheiden na het toernooi in Riyad. Het was geen gemakkelijke beslissing, maar na veel overleg denken we dat het het beste is voor ons beiden.”

Triay gaf verder aan dat ze na negen maanden samen te hebben gespeeld, het gevoel had dat ze niet het niveau bereikten dat ze tijdens hun trainingen hadden bereikt. Dit, zo legde ze uit, eiste zijn tol op haar.

Wat nu?

Ondanks de aankondiging van hun scheiding, zijn Ortega en Triay nog steeds geregistreerd als een duo voor het eerste toernooi van het Premier Padel seizoen. Dit betekent dat ze moeten wachten tot het einde van het seizoen om hun nieuwe projecten te starten.

Wat deze nieuwe projecten precies inhouden, is nog niet helemaal duidelijk. Er is echter al gespeculeerd over de toekomstige plannen van beide spelers. Volgens de Spaanse krant Libertad Digital zou Gemma Triay een samenwerking aangaan met de 17-jarige Claudia Fernández. Over de toekomstige plannen van Marta Ortega is nog niets bekend.

Impact op de Padel wereld

De breuk tussen Ortega en Triay zal ongetwijfeld een impact hebben op de padelwereld. Ze waren een van de meest succesvolle duo’s in de sport en hun scheiding zal zeker een verschuiving in de dynamiek van de competitie veroorzaken. Fans en andere spelers zullen met belangstelling kijken hoe beide spelers zich aanpassen aan hun nieuwe partners en of ze hetzelfde niveau van succes kunnen bereiken als ze eerder samen hadden.

Hoewel de breuk tussen Ortega en Triay ongetwijfeld teleurstellend is voor hun fans, is het ook een herinnering aan de druk en de uitdagingen die professionele sporters ondergaan. Het is een moedige stap om te erkennen wanneer een samenwerking niet werkt en om de moeilijke beslissing te nemen om verder te gaan. We wensen beide spelers het beste toe in hun toekomstige ondernemingen.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Tactical Padel Racket El Jefe '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist