Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Padel duo Juanlu Esbri en Javi Rico klaar voor nieuw seizoen

De padelwereld is in afwachting van een nieuw seizoen, vol met nieuwe samenwerkingen en spannende wedstrijden. Een van de meest opvallende nieuwe duo’s is dat van Juanlu Esbri en Javi Rico. Na het beëindigen van zijn samenwerking met Lucas Campagnolo, heeft Esbri nu de handen ineengeslagen met Rico voor het komende seizoen.

Samenwerking vol verwachtingen

De aankondiging van de nieuwe samenwerking tussen Esbri en Rico heeft de padelwereld in beroering gebracht. Beide spelers hebben een indrukwekkende staat van dienst en hun gecombineerde ervaring en vaardigheden beloven een krachtig partnerschap. “Nieuw voor 2024, Juanlu Esbri en ik bundelen onze krachten om dit seizoen alles te geven! We hebben er zin in,” schreven de spelers in een post op Instagram, waarmee ze hun enthousiasme en vastberadenheid voor het komende seizoen deelden.

Wereldtournee debuut

Het nieuwe duo maakt hun debuut op de wereldtournee eind februari, tijdens het eerste Premier Padel evenement. Dit evenement, dat deel uitmaakt van de wereldwijde padelkalender, is een belangrijk platform voor spelers om hun vaardigheden te tonen en hun positie in de wereldranglijst te verbeteren. Met de ervaring en het talent van zowel Esbri als Rico, is het waarschijnlijk dat ze een sterke start zullen maken in de competitie.

De kracht van het nieuwe duo

De combinatie van Esbri en Rico is bijzonder interessant vanwege hun complementaire speelstijlen. Esbri, bekend om zijn krachtige slagen en strategisch inzicht, vormt een perfecte match met Rico, die bekend staat om zijn snelheid en behendigheid op het veld. Samen vormen ze een duo dat zowel aanvallend als verdedigend sterk is, wat hen tot een geduchte tegenstander maakt in elke wedstrijd.

Uitkijken naar het nieuwe seizoen

Met de aankondiging van deze nieuwe samenwerking, is de verwachting voor het komende padelseizoen nog hoger geworden. Fans en experts kijken uit naar de prestaties van het nieuwe duo en zijn benieuwd hoe ze zich zullen meten met de andere teams in de competitie. Het is duidelijk dat Esbri en Rico klaar zijn om hun stempel te drukken op het nieuwe seizoen en hun fans zullen ongetwijfeld enthousiast zijn om te zien wat ze in petto hebben.

Terwijl we wachten op het begin van het nieuwe seizoen, kunnen we alleen maar speculeren over de mogelijke resultaten. Eén ding is echter zeker: met spelers als Esbri en Rico die hun krachten bundelen, belooft het een spannend seizoen te worden vol met hoogstaand padel.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Ultimate Pro Light '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist