Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Padel-duo Galan en Lebron beëindigen samenwerking na seizoen

Na maanden van speculatie is het hoge woord eruit: het succesvolle Padel-duo Alejandro Galan en Juan Lebron zullen na dit seizoen hun samenwerking beëindigen. Dit nieuws is bevestigd door diverse betrouwbare Spaanse media, waaronder Libertad Digital en El Mundo.

Geruchten over breuk

In september begonnen de geruchten te circuleren. Padel Alto meldde als eerste dat er onbevestigde informatie was dat Galan en Lebron hun samenwerking zouden beëindigen. Deze geruchten werden versterkt toen Stupaczuk, een andere bekende Padel-speler, onthulde dat Lebron hem had benaderd voor een mogelijke samenwerking.

Bevestiging van breuk

Libertad Digital meldt dat zowel Galan als het team van Lebron op de hoogte zijn van de beslissing om de samenwerking te beëindigen. “Alejandro Galán en Juan Lebrón hebben de beslissing genomen en hun hele team is er al van op de hoogte. Het zal het einde zijn van vier jaar van succes”, aldus de Spaanse nieuwsbron. Ook de grote Spaanse krant El Mundo bevestigt dat de beslissing tussen de spelers is genomen.

Geplande bijeenkomst

Volgens de Madrileense krant Marca en het in Barcelona gevestigde Sport, hebben de spelers een bijeenkomst gepland met het hele M3 Academy team. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden in de komende 15 dagen voor het einde van het seizoen. Het doel van deze bijeenkomst is nog onduidelijk, maar het lijkt erop dat de spelers hun beslissing om uit elkaar te gaan, willen toelichten aan hun team.

Ontkenning van geruchten

Hoewel de meeste bronnen de breuk tussen Galan en Lebron bevestigen, zijn er ook bronnen die dit ontkennen. Mundo Derpotivo, een andere Spaanse nieuwsbron, meldt dat er geen bevestiging is dat het project tussen beide spelers is afgesloten. Volgens hen blijft de intentie om definitieve gesprekken te voeren bestaan. Dit suggereert dat er nog ruimte is voor verandering en dat de definitieve beslissing mogelijk nog niet is genomen.

Impact op de Padel-wereld

De breuk tussen Galan en Lebron zal ongetwijfeld een grote impact hebben op de Padel-wereld. Het duo heeft de afgelopen vier jaar veel succes behaald en hun samenwerking heeft hen tot de top van de sport gebracht. Het is nog onduidelijk hoe de toekomst eruit zal zien voor beide spelers en met wie ze in de toekomst zullen samenwerken. Wat wel zeker is, is dat de Padel-wereld met grote interesse zal kijken naar de volgende stappen van deze twee topatleten.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Rialto Pro

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist