Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Padel-duo David Gala en Daniel Santigosa beëindigen samenwerking

Na bijna twee jaar van succesvolle samenwerking op de padelbaan, hebben de jonge talenten David Gala en Daniel Santigosa besloten om hun professionele partnerschap te beëindigen. De aankondiging kwam via Instagram, waar beide spelers hun dankbaarheid en respect voor elkaar uitten.

Samenwerking vol hoogtepunten

David Gala, 17 jaar oud, en Daniel Santigosa, 18 jaar oud, hebben samen een indrukwekkende reeks prestaties neergezet. Hun samenwerking heeft hen naar de top van de padelwereld gebracht, met als hoogtepunt hun kwalificatie voor de hoofdronde van de World Padel Tour eerder dit jaar. Dit was een belangrijke mijlpaal in hun carrière, die begon op het kwalificatietoernooi in Madrid en hen uiteindelijk naar de WPT Chile Open bracht.

Naast hun succes op de World Padel Tour, hebben Gala en Santigosa ook de nationale teamcompetitie op de Europese Spelen gewonnen. Dit was een belangrijke overwinning die hun status als een van de meest veelbelovende duo’s in de sport bevestigde.

De volgende stap in hun carrière

Hoewel hun samenwerking succesvol was, hebben Gala en Santigosa besloten dat het tijd is om hun eigen weg te gaan. In een bericht op Instagram schreef Santigosa: “David en ik gaan onze eigen weg na bijna twee jaar samen te hebben gespeeld. Onze eerste hoofdronde was samen en dat blijft gemarkeerd. Ik weet dat we elkaar in de toekomst weer zullen zien en plezier zullen hebben op het veld. Ik wens je het beste in je nieuwe project en je weet dat ik heel blij voor je ben”.

Deze beslissing markeert een nieuw hoofdstuk in de carrières van beide spelers. David Gala heeft zich samen met Mario Huete ingeschreven voor het volgende WPT-toernooi, terwijl Daniel Santigosa zich heeft aangemeld met Miguel González. Beide spelers zullen ongetwijfeld hun best doen om hun individuele prestaties te verbeteren en hun plaats in de padelwereld te versterken.

De toekomst van Padel

Hoewel het einde van de samenwerking tussen Gala en Santigosa een belangrijk moment is in de padelwereld, is het ook een teken van de groei en ontwikkeling van de sport. Beide spelers hebben een grote toekomst voor zich en hun beslissing om hun eigen weg te gaan, toont aan dat ze klaar zijn om nieuwe uitdagingen aan te gaan en hun carrière naar een hoger niveau te tillen.

De padelwereld zal ongetwijfeld met grote belangstelling volgen hoe de carrières van deze twee jonge talenten zich zullen ontwikkelen. Met hun talent, vastberadenheid en passie voor de sport, is het duidelijk dat zowel David Gala als Daniel Santigosa nog veel meer te bieden hebben in de wereld van padel.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Tour '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist