Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Padel Alto onthult top 8 vrouwelijke paren voor Premier Padel debuut

Padel Alto heeft de volgorde van de acht beste vrouwenparen voor het Premier Padel debuut bekendgemaakt. Deze aankondiging komt in de aanloop naar de Qatar Major, het toernooi waar de nieuwe paren, gevormd na de split van Gemma Triay en Marta Ortega, hun debuut zullen maken.

De top 8: een mix van ervaring en nieuw talent

Ari Sánchez en Paula Josemaría blijven aan de top en zijn het nummer 1 paar. Hun naaste achtervolgers zijn Delfi Brea en Bea González, het nummer 2 paar. Het voordeel van de toppositie in het klassement is dat ze elkaar alleen in een hypothetische finale kunnen ontmoeten.

De paren die de top 4 compleet maken zijn Marta en Gemma. In hun nieuwe combinatie met de jonge Claudia Fernández staat Triay op nummer 3 in het klassement. Een paar punten daarachter staat Ortega met Vero Virseda.

Tamara Icardo en Alejandra Salazar vormen het 5e duo, terwijl Sofi Araújo en Virginia Riera nummer 6 zijn. De recente kampioenen van de Ultimate Padel Tour in A Coruña, Jess Castelló en Claudia Jensen, bezetten de 7e positie op de ranglijst. De top 8 wordt gecompleteerd door Victoria Iglesias en Bárbara Las Heras.

Opvallende afwezigen

De opvallende namen die in deze lijst ontbreken zijn Lucía Sainz, Patricia Llaguno en Aranzazu Osoro. Vergeet niet dat als je bij de beste 8 paren hoort, je hun pad niet hoeft te kruisen tot de kwartfinales.

De Qatar Major: een belangrijk toernooi

De Qatar Major is het eerste grote evenement van het jaar en vindt plaats in de week na de Riyad P1. Het is een belangrijk toernooi, niet alleen vanwege de hoge inzet, maar ook omdat het een kans biedt voor de nieuwe paren om hun vaardigheden en samenwerking te tonen.

De impact van de split van Triay en Ortega

De split van Gemma Triay en Marta Ortega, die eerder een succesvol paar vormden, heeft de Padel-wereld opgeschud. Hun nieuwe partnerschappen met respectievelijk Claudia Fernández en Vero Virseda zullen nauwlettend worden gevolgd tijdens de Qatar Major.

Conclusie

Met de onthulling van de top 8 vrouwelijke paren voor het Premier Padel debuut, is de spanning voor de Qatar Major alleen maar toegenomen. Het belooft een spannend toernooi te worden, met zowel gevestigde namen als nieuw talent dat strijdt om de toppositie. Het zal ook interessant zijn om te zien hoe de nieuwe paren, gevormd na de split van Triay en Ortega, het zullen doen in hun eerste grote toernooi.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist