Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Padel Alto onthult: Llaguno en Sainz blijven samenwerken in 2024

De wereld van professioneel padel is altijd in beweging, met spelers die voortdurend hun partnerschappen heroverwegen en nieuwe strategieën uitproberen. Maar soms is continuïteit de sleutel tot succes. Dat is precies wat Patty Llaguno en Lucia Sainz hebben besloten, die hun samenwerking in het komende seizoen zullen voortzetten, volgens een recente onthulling van Padel Alto.

Bevestiging van samenwerking

In de afgelopen weken hebben verschillende topspelers hun partnerschappen voor het komende seizoen bevestigd. Bij de vrouwen zijn er enkele duo’s die hebben besloten hun samenwerking voort te zetten, terwijl er ook nieuwe combinaties zijn ontstaan, zoals Alejandra Salazar en Tamara Icardo. Echter, de toekomst van het duo Patty Llaguno en Lucia Sainz bleef onzeker, tot nu toe.

Padel Alto heeft onlangs bevestigd dat Llaguno en Sainz hun samenwerking in 2024 zullen voortzetten. Deze aankondiging kwam in de vorm van een bericht van Lucia Sainz aan Padel Alto, waarmee ze de voortzetting van hun partnerschap bevestigde.

De reis van Llaguno en Sainz

Llaguno en Sainz begonnen hun samenwerking in de zomer van 2023, na een reeks veranderingen in hun respectievelijke carrières. Lucia Sainz beëindigde haar samenwerking met Aranzazu Osoro, terwijl Patty Llaguno haar partnerschap met Carolina Orsi verbrak. Ondanks de relatief korte tijd dat ze samen hebben gespeeld, hebben ze al indrukwekkende resultaten behaald, waaronder een halve finaleplaats in een toernooi in Duitsland.

Deze resultaten, samen met hun duidelijke chemie op het veld, hebben ongetwijfeld bijgedragen aan hun beslissing om hun samenwerking voort te zetten. Het is duidelijk dat ze geloven dat ze samen nog meer kunnen bereiken, en fans van over de hele wereld kijken uit naar wat ze in het komende seizoen zullen brengen.

Wat te verwachten in 2024

Met de bevestiging van hun voortgezette samenwerking, zullen Llaguno en Sainz ongetwijfeld een duo zijn om in de gaten te houden in 2024. Ze hebben al bewezen dat ze een krachtig team vormen, en met meer tijd om hun spel te verfijnen en hun strategieën aan te scherpen, kunnen ze nog grotere hoogten bereiken.

De wereld van professioneel padel is vol onvoorspelbaarheid, met verrassende wendingen en spannende wedstrijden. Maar één ding is zeker: ongeacht de uitdagingen die voor hen liggen, Llaguno en Sainz zijn klaar om ze aan te gaan, samen. En dat is iets waar padelliefhebbers over de hele wereld naar uitkijken.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Ultimate Pro '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist