Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Pablo Lijó en een bitterzoete terugkeer in het World Padel Tour circuit

Na het uitzitten van de strenge sanctie opgelegd door de World Padel Tour betekende de Valencia Open de langverwachte terugkeer van de Galiciër in het circuit.

Na een afwezigheid van enkele maanden, waarin hij samen met Miguel Semmler deelnam aan verschillende A1 Padel toernooien, kreeg Pablo Lijó de kans om terug te keren op de World Padel Tour.

De Galicische speler, die door de WPT was bestraft met een schorsing van 12 toernooien, maakte zijn rentree in het circuit met een geïmproviseerde partner. Samen met Javier Garrido, vanwege de blessure van de Braziliaanse speler Lucas Campagnolo, stond Lijó voor een zware uitdaging in zijn eerste wedstrijd terug.

Debuut en afscheid

Ondanks het feit dat ze niet als favoriet werden beschouwd tegen het als zevende geplaatste koppel, bestaande uit Tello en Ruiz, was het eindresultaat klinkend. Lijó en Garrido werden verslagen met een onbetwistbare score van 6-0 en 6-2, wat de uitstekende prestatie van hun tegenstanders weerspiegelde.

Naast het resultaat van zijn terugkeer is het ongetwijfeld het goede nieuws dat Pablo Lijó terug is in het World Padel Tour circuit.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Racket Prime Pro VSQZ

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist