Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Pablo Cardona wisselt van racketmerk: van Adidas naar Bullpadel

De wereld van padel is in rep en roer. Pablo Cardona, een van de meest veelbelovende spelers in de sport, heeft aangekondigd dat hij zijn langdurige samenwerking met Adidas beëindigt. De aankondiging kwam als een verrassing voor velen, aangezien Cardona sinds het begin van zijn carrière met Adidas-rackets heeft gespeeld. Maar nu heeft de jonge ster zijn nieuwe racketmerk onthuld: Bullpadel.

Cardona’s reis met Adidas

Cardona’s relatie met Adidas was er een van wederzijdse groei. Het merk heeft hem vanaf het begin van zijn carrière ondersteund, en samen hebben ze een reis naar de top van de padelwereld gemaakt. Cardona, die momenteel op de 34e plaats staat op de World Padel Tour en op de 58e plaats op de nieuwe Premier Padel ranglijst, heeft met Adidas-rackets twee kwartfinales bereikt op de World Padel Tour vorig jaar.

Maar zoals het gezegde luidt, aan alles komt een eind. Vorige week werd bekend dat Cardona en Adidas hun wegen zouden scheiden. De aankondiging liet fans en volgers van de sport in afwachting van Cardona’s volgende stap.

De overstap naar Bullpadel

Die volgende stap is nu onthuld. Cardona heeft aangekondigd dat hij zich bij het team van Bullpadel voegt, een merk dat bekend staat om zijn innovatieve en hoogwaardige padelrackets. “We zijn zo enthousiast om dit nieuws te delen! We verwelkomen Pablo Cardona in ons team”, schreef Bullpadel op hun Instagram-account.

Cardona zelf lijkt ook enthousiast over de overstap. “Ik ben blij dat jullie eindelijk weten wie mijn nieuwe sponsor is en ik ben erg enthousiast over deze kans,” schreef hij op Instagram.

Wat betekent dit voor de toekomst?

De overstap van Cardona naar Bullpadel is een belangrijke ontwikkeling in de padelwereld. Het markeert een nieuwe fase in zijn carrière en biedt hem de kans om zijn spel naar een hoger niveau te tillen met de ondersteuning van een nieuw merk.

Hoewel het vertrek van Adidas ongetwijfeld een grote verandering is, lijkt Cardona klaar om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Met zijn talent en vastberadenheid, gecombineerd met de steun van Bullpadel, is het waarschijnlijk dat we nog veel meer van deze jonge ster zullen horen in de toekomst.

De padelwereld kijkt met grote belangstelling uit naar de prestaties van Cardona met zijn nieuwe racket. Zal de overstap naar Bullpadel hem helpen om hoger op de ranglijst te klimmen? Alleen de tijd zal het leren. Maar één ding is zeker: Pablo Cardona blijft een speler om in de gaten te houden.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Cobra Edition

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist