Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Ortega en Triay bevestigen voortzetting samenwerking in 2024

Terwijl het huidige seizoen op zijn einde loopt en vele spelers hun samenwerkingen heroverwegen, hebben Marta Ortega en Gemma Triay bevestigd dat ze hun succesvolle partnerschap in 2024 zullen voortzetten. Dit nieuws werd bevestigd door Triay in een recent interview met de Spaanse krant Marca.

Geruchten over beëindiging samenwerking

Er waren geruchten dat Triay en Ortega hun samenwerking zouden beëindigen, vooral na de minder succesvolle resultaten in de laatste drie toernooien. Triay was echter verrast door deze geruchten en bevestigde dat zij en Ortega in 2024 samen zullen blijven spelen. “Het is normaal dat er aan het einde van het seizoen dit soort dingen worden gezegd. Maar Marta en ik gaan samen verder in 2024,” vertelde ze aan Marca.

Reflectie op het afgelopen seizoen

Triay gaf toe dat als het seizoen heel slecht was verlopen, ze misschien zou overwegen om de samenwerking te beëindigen. Maar na reflectie op het afgelopen jaar, zijn beide spelers zich bewust van hun prestaties en wat ze moeten doen om te verbeteren. “We hebben niet elke week van het toernooi op het niveau gespeeld dat we willen, maar dat is de sleutel om uit te vinden hoe we dat moeten doen en hoe minder tijd we hebben om dat goede niveau te bereiken, hoe beter,” zei ze.

Begin van de samenwerking

De samenwerking tussen Triay en Ortega begon in juni, toen Alejandra Salazar aankondigde dat ze vanwege een blessure aan haar rechterelleboog een tijdje niet op het veld kon spelen. Sindsdien hebben Triay en Ortega op het hoogste niveau gespeeld en gestreden om titels.

Historische overwinning in Italië

Triay en Ortega hebben hun stempel gedrukt op de sport door als eerste vrouwenduo een Premier Padel toernooi te winnen. Dit gebeurde in Italië, waar ze hun vaardigheden en teamwerk ten volle lieten zien. Deze historische overwinning heeft ongetwijfeld bijgedragen aan hun beslissing om hun samenwerking voort te zetten.

Met de bevestiging van hun voortgezette samenwerking in 2024, kijken fans en medespelers uit naar wat dit dynamische duo in de toekomst zal brengen. Ondanks de uitdagingen van het afgelopen seizoen, hebben Triay en Ortega bewezen dat ze een krachtig team zijn en dat ze vastbesloten zijn om hun spel te verbeteren en meer titels te winnen.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Ultimate Pro+ '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist