Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Onthulling van het Premier Padel 2024 schema

De wereld van padel houdt zijn adem in, terwijl de officiële aankondiging van het schema voor de Premier Padel 2024 competitie nadert. Volgens insiders zal het langverwachte schema volgende week vrijdag worden onthuld. Maar voor de echte padel-enthousiastelingen is er al een klein voorproefje gegeven van wat er te wachten staat.

De Major competities

De data voor een van de vier Major competities zijn al bekend gemaakt. Deze prestigieuze wedstrijden, die de crème de la crème van de padelwereld aantrekken, zijn altijd een hoogtepunt in het padelseizoen. Voor het derde jaar op rij zal een van deze Majors plaatsvinden op het iconische Roland Garros in Parijs. De competitie zal worden gehouden van 28 september tot 6 oktober, waarbij de beste spelers van over de hele wereld zullen strijden om de felbegeerde titel.

De tour begint in Doha

Volgens bronnen van Padel Alto, een gerespecteerde naam in de padelwereld, zal de eerste wedstrijd van de tour plaatsvinden in Doha, Qatar. Dit markeert het begin van een reeks toernooien in het Midden-Oosten, een regio die steeds meer erkenning krijgt in de padelwereld. Na deze reeks toernooien zal de tour zich verplaatsen naar Europa, waar Spanje het toneel zal zijn voor vijf toernooien. Spanje, de bakermat van padel, is altijd een favoriete stop voor zowel spelers als fans.

België in de schijnwerpers

Maar het is niet alleen Spanje dat in de schijnwerpers staat. De Belgische organisator heeft aangekondigd dat er ook een toernooi zal worden gehouden in Brussel. Dit toernooi zal plaatsvinden op dezelfde locatie als vorig jaar tijdens de World Padel Tour. Dit is een spannende ontwikkeling voor de Belgische padelgemeenschap, die de afgelopen jaren een sterke groei heeft doorgemaakt.

Met deze aankondigingen begint de opwinding voor de Premier Padel 2024 competitie al te groeien. Hoewel we nog even moeten wachten op het volledige schema, geven deze eerste details al een voorproefje van wat we kunnen verwachten. Het belooft een spannend jaar te worden voor padel, met toernooien op enkele van de meest iconische locaties ter wereld en de beste spelers die strijden om de topposities. Het aftellen naar volgende week vrijdag is begonnen.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Rialto Pro

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist