Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Onthulling Premier Padel kalender 2024: Start in Saudi-Arabië

De langverwachte kalender voor het Premier Padel seizoen 2024 is eindelijk onthuld. Fans van over de hele wereld kunnen zich nu voorbereiden op een jaar vol spannende wedstrijden, met de aftrap eind februari in de bruisende hoofdstad van Saudi-Arabië, Riyad.

Start van het seizoen: Riyad

De Premier Padel competitie, die bekend staat om zijn intense en opwindende wedstrijden, begint het seizoen 2024 in Riyad. Dit markeert de eerste keer dat de competitie in Saudi-Arabië wordt gehouden, wat een spannende nieuwe wending is voor zowel spelers als fans. De keuze voor Riyad als startpunt van het seizoen onderstreept de groeiende populariteit van padel in het Midden-Oosten en de ambitie van de Premier Padel organisatie om de sport wereldwijd te promoten.

Van Riyad naar Qatar

Na de openingswedstrijden in Riyad, verplaatst de actie zich naar Qatar voor de Major. Dit toernooi, dat bekend staat om zijn hoge niveau van competitie en prestigieuze titel, is een hoogtepunt op de kalender van elke padel-liefhebber. De Major van Qatar biedt spelers de kans om hun vaardigheden te tonen op een internationaal podium en fans de mogelijkheid om enkele van de beste padel-wedstrijden van het jaar te zien.

Seizoensfinale: Barcelona

Na een jaar vol intense wedstrijden en onvergetelijke momenten, eindigt het Premier Padel seizoen 2024 in stijl met de Masterfinale in Barcelona. Deze prachtige Spaanse stad, met zijn rijke padel-geschiedenis en passie voor de sport, is de perfecte locatie voor de seizoensfinale. De Masterfinale belooft een spectaculaire afsluiting van het seizoen te zijn, met de beste spelers die strijden om de ultieme titel.

De volledige kalender

Hoewel de exacte data en locaties van alle toernooien nog moeten worden bevestigd, is de onthulling van de start- en eindpunten van het seizoen een spannende indicatie van wat fans kunnen verwachten. De volledige kalender zal ongetwijfeld een mix van bekende en nieuwe locaties bevatten, wat bijdraagt aan de opwinding en anticipatie voor het komende seizoen.

De onthulling van de Premier Padel kalender 2024 is een belangrijke mijlpaal in de aanloop naar het nieuwe seizoen. Met de start in Riyad en de finale in Barcelona, belooft het een jaar te worden vol spannende wedstrijden, nieuwe locaties en onvergetelijke momenten. Of je nu een speler, fan of gewoon een liefhebber van de sport bent, het Premier Padel seizoen 2024 heeft voor ieder wat wils.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Ultimate Pro+ '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist