Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Officiële presentatie van de Premier Padel Italy Major: “Een historisch moment”

Met de aanwezigheid van de damescategorie als overheersend thema vond de officiële presentatie plaats van het tweede toernooi van het Premier Padel circuit seizoen.

Woensdag vond in Rome de officiële presentatie plaats van de Premier Padel Italy Major, de tweede editie van dit prominente toernooi. Het evenement benadrukte de inclusie van de vrouwencategorie, die voor het eerst sinds de start van het circuit meer dan een jaar geleden zal deelnemen.

Verschillende persoonlijkheden uit de padelwereld waren aanwezig op het evenement, waaronder functionarissen van de Italiaanse tennis- en padelfederatie, vertegenwoordigers van het circuit en de voorzitter van de FIP, naast andere vooraanstaande gasten.

Luigi Carraro, voorzitter van de Internationale Padel Federatie, sprak zijn tevredenheid uit over het feit dat Rome voor het tweede jaar gastheer is van het toernooi: “Een jaar geleden noemden alle spelers het Romeinse toernooi het mooiste toernooi dankzij de charme en warmte van het publiek. Ik ben ervan overtuigd dat de atleten en fans ons dit jaar nog meer emoties zullen bezorgen”

Debuut van de damesloting in Premier Padel

Ziad Hammoud, lid van de Raad van Bestuur van Premier Padel, benadrukte het belang van de opname van de vrouwencategorie in Premier Padel als een belangrijke stap voor de groei van vrouwenpadel: “Het is een historisch moment, want voor het eerst in de geschiedenis zal Premier Padel zowel onze getalenteerde mannelijke als vrouwelijke atleten tegelijkertijd verwelkomen”, zei hij.

Het toernooi, dat van 10 tot en met 16 juli plaatsvindt in het iconische Foro Italico in Rome, wordt naar verwachting opnieuw een doorslaand succes in navolging van de eerste editie.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Ultimate Pro+ '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist