Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Officieel: Lebron en Galan coach stoppen met padel

Een van de beste padelcoaches ter wereld, Mariano Amat, stopt met coachen. Amat, vooral bekend als coach van Juan Lebron en Alejandro Galan, verlaat zijn baan bij ‘s werelds toonaangevende academie M3 in Madrid.

De schokkende aankondiging kwam op donderdag. Een van ‘s werelds meest succesvolle padelcoaches, Mariano Amat, stopt als coach. Naast het trainen en coachen van Juan Lebron en Alejandro Galan, heeft Amat succesvol werk verricht aan de M3 Padel Academy in Madrid, de belangrijkste academie ter wereld waar spelers als Delfi Brea, Mike Yanguas en Sofia Araujo dagelijks trainen.

“Ik laat mijn professionele verantwoordelijkheden bij de M3 Academy en de competitie achter me. Ik moet even stoppen en nadenken. Ik denk dat het het juiste moment is om de bank van anderen te verlaten en op mezelf te gaan zitten. Ik wil mijn dankbaarheid uitspreken aan alle professionals en vrienden met wie ik de eer heb gehad om meer dan negen jaar samen te werken, evenals aan de spelers die ik heb zien groeien op alle niveaus,” schrijft Mariano Amat op zijn sociale kanalen.

Het is onduidelijk of de stercoach weer zal terugkeren in de padelwereld.

“Ik ben er trots op dat ik actief heb deelgenomen aan een geweldig werkteam dat de M3 Academy heeft geleid tot een referentie in nationaal en internationaal padel. En ik ben er trots op dat ik onderweg veel mensen heb mogen begeleiden.”

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Tour '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist