Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Nieuwe officiële padelbaan onthuld door Internationale Padel Federatie en MejorSet

De Internationale Padel Federatie (FIP) en MejorSet hebben onlangs een gloednieuwe officiële padelbaan onthuld. Deze aankondiging volgt op de voet van de Players’ Association (PPA) en Padel Galis, die vorige week ook een nieuwe baan introduceerden om de speelervaring te verbeteren.

Een baan van topkwaliteit

De nieuwe baan, exclusief gebouwd en gedistribueerd door MejorSet, is ontworpen om de hoogste kwaliteitsnormen in het spel te zetten. Het doel is om maximale zichtbaarheid te bieden en tegelijkertijd een baanbrekend ontwerp te presenteren. Volgens een persbericht van de FIP is dit model een stap voorwaarts in de evolutie van de sport.

MejorSet is sinds 2020 de officiële baan van de FIP en was de officiële baan voor de Wereldbeker, de Europese Spelen en de meeste Premier Padel competities. Het bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd op basis van productkwaliteit en voldoet aan de strenge eisen van de Internationale Federatie.

Samenwerking voor de toekomst van padel

Luigi Carraro, voorzitter van de Internationale Padel Federatie, sprak over de samenwerking met MejorSet. Hij benadrukte dat het gezamenlijke project een natuurlijke evolutie van dingen vertegenwoordigt en een stap in de toekomst is om de kwaliteitsnormen van de speelvelden steeds hoger te maken.

“Ons doel is om padel te internationaliseren en de technische omgeving te standaardiseren waarin niet alleen de grote kampioenen van onze sport presteren, maar ook de jongere generaties en amateurs, het kloppend hart van de nationale federaties,” zei Carraro. “Dit alles om het spel spectaculairder te maken en iedereen die padel speelt een nieuwe, unieke, niet te missen ervaring te garanderen.”

De toekomst van padel

Met de onthulling van deze nieuwe baan zetten de FIP en MejorSet een nieuwe standaard voor de sport. Het is een duidelijk teken van de groei en ontwikkeling van padel op internationaal niveau. De nieuwe baan belooft een verbeterde speelervaring en een hogere standaard van kwaliteit, wat de sport alleen maar ten goede zal komen.

Deze ontwikkeling is een spannende stap voor de toekomst van padel. Het is een teken van de voortdurende inzet van de FIP en MejorSet om de sport te blijven verbeteren en te zorgen voor de beste mogelijke ervaring voor spelers van alle niveaus. Met deze nieuwe baan kunnen we uitkijken naar nog meer spannende en hoogwaardige padelwedstrijden in de toekomst.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Sense Pro '24 Padel Racket

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist