Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Nieuw Hoofdstuk in de Nederlandse Padelgeschiedenis: Padel Copa 2023 in Rotterdam

Gisteren ging in Rotterdam een van de meest verwachte sportevenementen van het jaar van start: de Padel Copa Rotterdam 2023. Het toernooi, dat plaatsvindt van 14 tot en met 17 september, belooft een sportief spektakel te worden dat de stad op zijn kop zal zetten.

Internationale Aantrekkingskracht

Het evenement is een Internationaal FIP RISE padeltoernooi en wordt georganiseerd in samenwerking met Sportworx en de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB). Het toernooi is onderdeel van de FIP RISE-series en heeft een internationaal karakter, met deelnemers uit verschillende landen.

Unieke Locatie

De wedstrijden worden gehouden in de unieke Skybox Arena op het Henegouwerplein in Rotterdam. Deze locatie, bekend van andere grote sportevenementen, staat garant voor een feestelijke en gezellige sfeer, versterkt door muziek en entertainment. Daarnaast vinden er gedurende de week ook wedstrijden plaats op de side-courts bij Lake Seven in Zevenhuizen.

Volop Spektakel

Dit is dé gelegenheid om de Nederlandse topspelers voor eigen publiek in actie te zien. Naast het mannentoernooi en het vrouwentoernooi zijn er ook demowedstrijden te bewonderen. Het evenement biedt dus volop spektakel en is een must-see voor elke sportliefhebber.

Steun van het Publiek

De Nederlandse topspelers kunnen alle steun gebruiken en de organisatoren verwachten dan ook een kolkenende Skybox Arena, gevuld met enthousiaste fans. Eerdere edities van het toernooi in Utrecht waren een groot succes, en nu is het de beurt aan Rotterdam om te schitteren als gaststad voor dit grote padelevenement.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist