Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Niet te stoppen – Gewaarborgde titel in Argentinië

Agustin Tapia en Arturo Coello werden gekroond tot kampioenen in Argentinië door Martin Di Nenno en Franco Stupaczuk te verslaan. Het duo behaalde hun dertiende titel van het seizoen.

S Avonds werd de finale van Mendoza Premier Padel beslist. De twee beste paren van het toernooi stonden tegenover elkaar in de grote finale.

Aan de ene kant van het net stonden de grootste reuzen van het seizoen, Agustín Tapia en Arturo Coello, en aan de andere kant stonden de als tweede geplaatste Martin Di Nenno en Franco Stupaczuk. De finale was een intense wedstrijd waarbij de spelers het publiek trakteerden op een waar spektakel.

De finale

Tapia en Coello begonnen met het overnemen van de wedstrijd. Het tweetal liet vaardig spel zien en was het sterkst in de lange duels. De reuzen van het seizoen stelden de eerste set veilig met een score van 6-2 na iets meer dan 30 minuten spelen.

De tweede set was dichterbij. Veel spannende duels kenmerkten het laatste deel van de wedstrijd. Beide paren toonden grote precisie op cruciale momenten en geen van beiden slaagde erin om de wedstrijd onder controle te krijgen.

Een tiebreak besliste de tweede set, die ook ongelooflijk dramatisch en spannend werd. Maar uiteindelijk waren het Agustin Tapia en Arturo Coello die hun dertiende titel van het seizoen veilig stelden. De uitslag werd opgeschreven: 6-2, 7-6.

De padelwereld neemt nu een pauze en komt eind augustus terug in Finland met de World Padel Tour.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Racket Prime Pro VSQZ

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist