Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

New York Grootmeestertoernooi opgeschort

De New York Grand Master was een van de meest verwachte toernooien op de kalender van het circuit, maar het bestuur van A1 Padel heeft besloten het uit te stellen.

Opnieuw is het A1 Padel circuit, eigendom van Fabrice Pastor, gedwongen een toernooi uit te stellen.

De New York Grand Master, gepland op de A1 Padel kalender van 7 tot 13 augustus, is opgeschort vanwege “bureaucratische problemen”

“Ondanks de grote inspanningen van A1 Padel voorzitter Fabrice Pastor om het geplande programma aan te houden, maken bureaucratische problemen het onmogelijk om het toernooi op tijd en op de juiste plaats te houden”, aldus het circuit in een persbericht.

Volgens de verklaring zou het evenement in New York plaatsvinden op een iconische locatie in de Big Apple, maar de vergunningen die nodig zijn voor de bouw van het hoofdstadion zijn nog niet goedgekeurd door de plaatselijke gemeenteraad, slechts één maand voor het evenement.

“De voorzitter van A1 Padel is verschillende keren naar de Verenigde Staten gereisd om persoonlijk de voortgang van de onderhandelingen te bekijken en zal in deze lijn doorgaan om een nieuwe datum vast te stellen”, kondigden ze aan.

Vanwege de nabijheid van het evenement heeft het bestuur van A1 Padel besloten het toernooi in New York op te schorten. In de komende dagen zal een nieuwe locatie worden aangekondigd om het toernooi te vervangen.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Ultimate Pro+ '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist