Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Navarro en Chingotto sluiten samenwerking af met eerste titel

Paquito Navarro en Federico Chingotto hebben hun samenwerking op een hoogtepunt afgesloten. Na een reeks van finales zonder overwinning, hebben ze in hun laatste wedstrijd samen hun eerste titel binnengesleept. Dit betekent dat Navarro zijn tienjarige traditie van het winnen van minstens één titel per jaar voortzet.

De weg naar de titel

Navarro en Chingotto begonnen hun samenwerking in april van dit jaar. Hoewel ze meerdere keren de finale haalden, bleef de felbegeerde titel uit. Voorafgaand aan de Masterfinale kondigden ze aan dat dit hun laatste wedstrijd samen zou zijn. Dit was hun laatste kans om samen een titel te winnen, en ze hadden een topprestatie nodig om dit te bereiken.

En een topprestatie leverden ze. In de halve finale versloegen ze de nummer één van de wereld, Agustín Tapia en Arturo Coello, in een spannende wedstrijd. Dit bracht hen naar de finale tegen Ale Galan en Juan Lebron, een duo dat sinds de zomervakantie vijf van de acht titels heeft gewonnen.

De finale

De finale was een zware uitdaging, maar Navarro en Chingotto waren vastbesloten om hun droom te verwezenlijken. Ze speelden briljant in de eerste set en verloren slechts één game. De tweede set was gelijkwaardiger, met beide teams die om de leiding vochten. Navarro en Chingotto namen echter de leiding terug in de volgende game en wisten de titel binnen te halen met een eindscore van 6-1, 6-4.

Met deze overwinning heeft Navarro zijn traditie van het winnen van minstens één titel per jaar voortgezet. Voor Chingotto betekent deze overwinning zijn tweede titel in zijn carrière.

De toekomst

Hoewel Navarro en Chingotto hun samenwerking op een hoogtepunt hebben afgesloten, is het nog onduidelijk wat de toekomst voor hen in petto heeft. Hetzelfde geldt voor Galan en Lebron, die mogelijk ook hun laatste wedstrijd samen hebben gespeeld. Er zijn geruchten dat ook zij hebben besloten om uit elkaar te gaan, maar dit is nog niet bevestigd.

Wat wel zeker is, is dat de finale van vandaag de laatste WPT-wedstrijd in de geschiedenis was. Dit markeert het einde van een tijdperk, maar ook het begin van nieuwe kansen en uitdagingen voor alle spelers.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Tour '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist