Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Navarro en Chingotto behalen eerste titel in Masterfinale

De padelwereld was getuige van een historisch moment toen Paquito Navarro en Federico Chingotto hun eerste titel samen wonnen in de Masterfinale. De twee spelers, die hun samenwerking in april begonnen, hebben sindsdien meerdere keren de finale bereikt, maar dit was hun eerste overwinning. Het was een bijzonder moment voor Navarro, die voor het eerst in tien jaar een seizoen zonder titel dreigde te hebben.

Laatste kans op een titel

Voorafgaand aan de Masterfinale kondigden Navarro en Chingotto aan dat ze na de wedstrijd hun samenwerking zouden beëindigen. Dit betekende dat de finale hun laatste kans was om samen een titel te winnen. De druk was hoog, maar het duo wist deze om te zetten in een indrukwekkende prestatie.

Navarro en Chingotto lieten een onvergetelijke prestatie zien en bereikten hun droom. Ze versloegen de teams Tapia/Coello en Galan/Lebron, en bewezen dat ze een krachtig duo vormen op het veld.

Bedankt aan de fans

Na de overwinning nam Navarro het woord om de fans in Barcelona te bedanken. “Het was ongelooflijk wat we hier hebben meegemaakt. We kwamen met hoge verwachtingen en die zijn meer dan waargemaakt,” zei hij. Hij benadrukte ook de belangrijke rol die de fans hebben gespeeld in hun succes.

Een speciale felicitatie

Navarro nam ook de tijd om zijn partner Chingotto te feliciteren. “Laat me Chingotto feliciteren die echt een titel heeft verdiend, hij is geweldig. Het is ongelooflijk hoe hij je leven makkelijker maakt op en naast het veld,” zei hij. Het was een emotioneel moment, aangezien dit hun laatste wedstrijd samen was.

Een titel voor de toekomst

Navarro droeg de titel op aan zijn vrouw en toekomstige zoon, die hij Fede zal noemen, naar zijn partner Chingotto. “Deze titel is voor jullie,” zei hij. Het was een ontroerend moment dat de betekenis van deze overwinning voor Navarro benadrukte.

De overwinning van Navarro en Chingotto in de Masterfinale is een herinnering aan hun indrukwekkende samenwerking. Hoewel ze na deze wedstrijd uit elkaar gaan, zullen ze altijd herinnerd worden als een duo dat geschiedenis schreef in de padelwereld.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Tactical Padel Racket El Jefe '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist