Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Naar de finale op eigen bodem – Versla Lebron en Galan in twee sets

De lokale Alex Ruiz en zijn partner Juan Tello hebben hun plek in de grote finale van de Málaga Open veiliggesteld door Juan Lebrón en Alejandro Galán in twee sets te verslaan.

In de halve finale van de World Padel Tour Málaga Open namen Juan Tello en Alex Ruiz het op tegen Juan Lebrón en Alejandro Galán.

De voormalige nummer één van de wereld begon vol vertrouwen aan de wedstrijd nadat ze Yanguas en Belasteguín hadden uitgeschakeld in de kwartfinale, dezelfde tegenstanders die hen versloegen in de Italy Major Premier Padel. Ruiz en Tello, aan de andere kant, hadden hetzelfde gedaan met Chingotto en Navarro, een van de beste paren op dit moment in het circuit.

De eerste set begon met een uitstekende vertoning van het Spaans-Argentijnse duo, dat hun degelijkheid en vaardigheid op cruciale momenten liet zien. Juan Tello’s precieze en dodelijke smash zorgde voor twee beslissende breaks, waardoor ze de set overtuigend met 6/2 wonnen.

Tweede finale in Malaga voor Alex Ruiz

In het tweede deel van de wedstrijd toonden Lebrón en Galán meer vechtlust en slaagden ze erin de stand gelijk te trekken. Maar toen de punten fel bevochten werden, was het opnieuw Juan Tello die het verschil maakte. Met zijn onberispelijke optreden op kritieke momenten kantelde El Gato de wedstrijd in het voordeel van het Spaans-Argentijnse koppel, waardoor de tweede set met 6/4 werd gewonnen.

Zo boekte het als vijfde geplaatste koppel een welverdiende overwinning en een plaats in de langverwachte finale in Málaga. Morgen is de tweede opeenvolgende finale voor de lokale speler Alex Ruiz in zijn woonplaats, want vorig jaar bereikte hij hetzelfde podium samen met Momo González.

Het duo zal het in de finale opnemen tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Tapia en Coello vs. Sanz en Nieto.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Ultimate Tour '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist