Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Na het succes van de eerste editie – keert Padel Trend Expo terug naar Milaan

Padel Trend Expo, de beurs die volledig gewijd is aan de padelsport, houdt van 19 tot en met 21 januari haar tweede editie in Milaan met als doel het succes van haar debuut te herhalen.

Padel in Italië groeit in een snel tempo en prestigieuze evenementen gerelateerd aan deze sport begeleiden deze groei.

Van 19 tot 21 januari 2024 bereidt de stad Milaan zich voor op de tweede editie van het belangrijkste evenement in Italië dat volledig gewijd is aan padel, Padel Trend Expo.

Het succes van de editie van 2023

De organisatoren willen de resultaten van afgelopen januari in het Allianz MiCo in Milaan herhalen tijdens de eerste editie van de beurs, waar meer dan 18.000 mensen het evenement bezochten.

Gedurende drie dagen konden padelliefhebbers genieten van entertainment, winkelen, toernooien en conferenties. Ze kregen de kans om te kijken naar en zelfs te spelen met wereldkampioenen en internationale professionals zoals Martin Di Nenno, Miguel Yanguas, Gonzalo Rubio, Mati Díaz, Verónica Virseda, Jessica Castello, Lucas Bergamini, Tolito Aguirre, Juan Restivo en Álvaro Montiel.

Daarnaast waren voormalige voetballers als Candela, de Biagio, Maini, Locatelli, Amoruso, Panucci, Adani, Toni, Fiore en Giannichedda ook aanwezig. Onder leiding van Bobo Vieri en zijn Italy Padel Tour streden ze voor honderden toeschouwers op de tribunes.

Het evenement was ook een belangrijke etalage voor de B2B-sector en genereerde een geschat zakelijk volume van meer dan 10 miljoen euro, inclusief afgesloten contracten, lopende onderhandelingen en potentiële vooruitzichten voor verdere verkenningen.

“De eerste editie van Padel Trend Expo was een buitengewoon evenement. We zijn ervan overtuigd dat dit evenement de komende jaren exponentieel zal groeien en steeds belangrijker zal worden op internationaal, sociaal en sportief niveau. Bereid je voor op nog eens drie niet te missen dagen waar je een nog fascinerendere ervaring kunt beleven”, aldus Luigi Spera, CEO van Padel Trend Expo.

Gericht op opkomende markten

In haar tweede editie zal de beurs, georganiseerd door Next Group in samenwerking met de Italiaanse Tennis en Padel Federatie, een nog internationaler karakter krijgen. Het doel is om de aanwezigheid van kopers uit opkomende markten waar padel groeit, zoals de Verenigde Staten, China, het Midden-Oosten en het Verenigd Koninkrijk, te versterken.

“We zijn blij te kunnen aankondigen dat de tweede editie van ons padelevenement eraan komt, en na het grote succes van dit jaar zijn we klaar om terug te komen met tal van vernieuwingen en originele verrassingen. Deze editie wordt naar verwachting nog spannender, completer en leuker,” aldus Marco Jannarelli, voorzitter van Next Group.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist