Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Na drie jaar gaan ze uit elkaar: “Alles heeft een begin en een eind”

Pincho Fernández en José García Diestro, die eerder hun scheiding hadden aangekondigd om weken later weer bij elkaar te komen, lijken dit keer een punt te hebben bereikt waarop ze niet meer terug kunnen.

Na hun optreden tijdens de World Padel Tour Valladolid Master, waar ze in de 16e ronde werden uitgeschakeld door Yanguas en Belasteguín, heeft het Spaanse duo Pincho Fernández en José García Diestro besloten uit elkaar te gaan.

Het duo, dat hun krachten bundelde in september 2020, kende zijn ups en downs. Uiteindelijk werd hun partnerschap het elfde team in de World Padel Tour.

Maar na bijna drie jaar samen te hebben gewerkt, hebben ze ervoor gekozen hun eigen weg te gaan: “Jose Diestro en ik gaan verschillende wegen. In de sport, net als in het leven, heeft alles een begin en een eind”, aldus Fernández.

Zijn bericht op social media voortzettend, verklaarde ‘Pincho’: “Vandaag nemen we afscheid na drie jaar als team. Gedurende deze tijd hebben we onvoorstelbare momenten beleefd die altijd in onze herinnering zullen blijven, hoeveel tijd er ook verstrijkt”

Het duo behaalde belangrijke resultaten tijdens hun samenwerking. Onder hun opmerkelijke prestaties zijn de titel op de FIP Cagliari 2021, evenals het bereiken van de finale van de Challenger Master in Menorca en de Open 500 in Reus in 2023. Ze werden ook gekroond tot kampioen bij de A1 Padel de Tenerife in 2022.

Voorlopig hebben beide spelers hun toekomstige samenwerking aangekondigd.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Ultimate Pro+ '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist