Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Momo Gonzalez en Federico Chingotto bundelen krachten voor het komende padelseizoen

Na een seizoen van veranderingen en nieuwe partnerschappen, heeft Momo Gonzalez aangekondigd dat hij het komende seizoen zal samenspelen met Federico Chingotto. Deze aankondiging komt na een reeks van partnerschapswisselingen in het afgelopen jaar, waarbij Gonzalez eerst samenwerkte met Sanyo Gutiérrez en later met Javi Garrido.

Veranderingen in het spel

De samenwerking met Garrido dwong Gonzalez om zijn positie op het veld te veranderen naar de forehand kant, een verandering die zowel uitdagingen als nieuwe mogelijkheden met zich meebracht. Echter, na het seizoen besloten beide spelers om hun eigen weg te gaan, wat leidde tot de nieuwe samenwerking tussen Gonzalez en Chingotto.

Op zoek naar stabiliteit

Gonzalez sprak met Marca over zijn doelen voor het komende seizoen en benadrukte zijn verlangen naar stabiliteit. “Ik wil graag stabiliteit hebben en het jaar kunnen afmaken met mijn partner. Ik denk dat 2024 gemakkelijker zal zijn omdat de kalender overzichtelijker en gezonder is, hoewel ik me ervan bewust ben dat de midterm moeilijk is. Het koppel is nieuw en er zijn veel dingen die het beïnvloeden en alles draait niet om goed padel spelen. Er zijn veel factoren die van dag tot dag invloed hebben,” zei hij.

Streven naar de top

Maar stabiliteit is niet het enige doel van Gonzalez. Hij heeft zijn zinnen gezet op het bereiken van de nummer 1 positie. “Mijn doel is om nummer 1 te worden, en ik zeg het, ik weet niet of ik het haal of niet, en realistisch gezien is het in 2024 zeer waarschijnlijk dat ik het niet haal, maar ik train met het idee dat ik er ben als het zover is. Er zijn 50 of 100 van ons die hetzelfde in ons hoofd hebben, maar ik wil dat mijn partner gelooft dat we elke wedstrijd kunnen winnen, wat het ook is.”

Wereldtournee debuut

De nieuwe partners zullen hun debuut maken op de wereldtournee eind februari, wanneer de eerste Premier Padel competitie plaatsvindt. Dit zal een belangrijke test zijn voor het nieuwe duo, en een kans om te zien hoe hun samenwerking zich ontwikkelt onder druk van de competitie. Met de ambitie en het talent van beide spelers, belooft het een spannend seizoen te worden.

Terwijl Gonzalez en Chingotto zich voorbereiden op hun eerste seizoen samen, kijken fans en medespelers uit naar wat deze nieuwe samenwerking zal brengen. Met Gonzalez’s streven naar stabiliteit en zijn ambitie om de nummer 1 positie te bereiken, en Chingotto’s bewezen talent en ervaring, is dit duo zeker een om in de gaten te houden.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Ultimate Pro+ '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist