Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Momo Gonzalez en Federico Chingotto bundelen krachten in het komende padelseizoen

Na een seizoen van veranderingen en nieuwe samenwerkingen, heeft Momo Gonzalez aangekondigd dat hij het komende seizoen zal samenspelen met Federico Chingotto. Deze aankondiging komt na een reeks van partnerschappen en positiewisselingen voor Gonzalez, die eerder dit jaar zijn samenwerking met Sanyo Gutiérrez beëindigde.

De weg naar een nieuw partnerschap

In september vorig jaar besloten Sanyo Gutiérrez en Momo Gonzalez hun samenwerking te beëindigen na slechts vier maanden. Gonzalez vormde vervolgens een duo met Javi Garrido, wat hem dwong om van positie te veranderen naar de forehand kant. Na het seizoen besloten ook zij hun eigen weg te gaan, wat leidde tot de nieuwe samenwerking tussen Gonzalez en Chingotto.

“Fede is er altijd geweest. Er waren momenten dat hij me vroeg om te spelen en het gebeurde niet, en ook het tegenovergestelde. We waren close en dit jaar is het werkelijkheid geworden. Ik ben erg blij, ik kijk ernaar uit en ik ben erg enthousiast over het project,” vertelde Momo Gonzalez aan Marca.

De toekomst van het nieuwe duo

De spelers zullen hun debuut samen maken op de wereldtournee eind februari, wanneer de eerste Premier Padel competitie plaatsvindt. Gonzalez is optimistisch over hun kansen en stelt dat het doel is om in de top vier te komen.

“We beginnen als vijfde koppel en het eerste doel op korte termijn is om in de top vier te komen. We willen ons vestigen, routines creëren en een team zijn en dan zullen de resultaten komen, stap voor stap.”

Gonzalez is realistisch over de uitdagingen die voor hen liggen, maar is ervan overtuigd dat ze deze kunnen overwinnen met de juiste training en voorbereiding.

“Ik denk dat we een heel consistent paar zullen zijn in de verdediging en dat we het goed kunnen doen op banen waar de bal langzamer is. Op snellere velden, waar de aanval belangrijker is, kunnen we wat problemen hebben, maar ik weet zeker dat als we gaan trainen, we deze zwakke punten zullen omzetten in sterke punten.”

Conclusie

Met de aankondiging van deze nieuwe samenwerking kijken fans van over de hele wereld uit naar het komende seizoen. Het is duidelijk dat zowel Gonzalez als Chingotto vastbesloten zijn om hun stempel te drukken op de competitie en hun doel om in de top vier te komen te bereiken. Met hun gedeelde passie voor de sport en hun vastberadenheid om te slagen, is het zeker dat dit nieuwe duo een spannende toevoeging zal zijn aan het komende padelseizoen.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist