Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Mike Yanguas reflecteert op zijn seizoen en samenwerking met Fernando Belasteguín

Mike Yanguas, een opkomende ster in de wereld van padel, heeft een bewogen jaar achter de rug. Hij heeft dit jaar met verschillende partners gespeeld, waaronder de legendarische Fernando Belasteguín. In een recent interview met de Spaanse krant Marca, deelt Yanguas zijn ervaringen en inzichten over het seizoen en zijn samenwerking met Belasteguín.

Wisselende partners en onverwachte telefoontjes

Yanguas begon het jaar sterk door in april de Reus Open te winnen met Momo Gonzalez. Echter, kort na hun overwinning besloten ze hun wegen te scheiden. Op een dag, terwijl hij zich voorbereidde op een wedstrijd met Gonzalez in Granada, kreeg Yanguas te horen dat Gonzalez een telefoontje had ontvangen van Sanyo. Hoewel hij het begreep, beschrijft Yanguas het als een vreemd gevoel.

Diezelfde dag, na een verliespartij, kreeg Yanguas een telefoontje dat zijn stemming volledig veranderde. Aan de andere kant van de lijn was Fernando Belasteguín, een speler die Yanguas al sinds zijn kindertijd bewonderde. Belasteguín belde om te vragen of Yanguas met hem wilde spelen, een aanbod dat Yanguas beschrijft als een uniek gevoel.

Samenwerken met een legende

Yanguas zag de samenwerking met Belasteguín als een uitdaging en een kans om te groeien als speler. Hij was vastbesloten om het beste uit deze kans te halen en zich aan te passen aan de speelstijl van Belasteguín. Ondanks enkele sterke wedstrijden, erkent Yanguas dat het niveau van andere teams zoals Coello/Tapia en Di Nenno/Stupa uitzonderlijk hoog was.

De samenwerking met Belasteguín ging verder dan het veld. Yanguas beschrijft Belasteguín als een geweldige vader en echtgenoot, en iemand die goed voor hem zorgt. Ze hebben een sterke band opgebouwd en genieten van hun tijd samen buiten het veld, vol met lachen en grappen.

Het heden en de toekomst

Op dit moment is Yanguas in Zweden voor het WPT-toernooi in Malmö. Hij speelt het toernooi samen met Pablo García, aangezien Belasteguín herstellende is van een blessure. Het duo heeft de eerste ronde gewonnen en staat op het punt om tegen Galan/Lebron te spelen.

Hoewel het seizoen vol uitdagingen en veranderingen was, blijft Yanguas optimistisch en gemotiveerd. Hij kijkt uit naar de toekomstige wedstrijden en is vastbesloten om te blijven groeien en zich te ontwikkelen als speler.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Rialto Pro

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist