Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Mike Yanguas onthult nieuw racketmerk na vertrek bij Varlion

De wereld van professioneel padel is in beweging. Mike Yanguas, een van de meest veelbelovende spelers in de sport, heeft onlangs aangekondigd dat hij Varlion, het merk dat hem jarenlang heeft ondersteund, verlaat. Nu heeft hij zijn nieuwe racketmerk onthuld, waarmee hij een nieuw hoofdstuk in zijn carrière begint.

Mike Yanguas: Een nieuwe start

Mike Yanguas, slechts 21 jaar oud, heeft een groot deel van zijn professionele carrière gespeeld met rackets van Varlion. Het merk heeft hem bijgestaan in zijn reis naar de top van de padelwereld. Maar een paar weken geleden werd bekend dat Yanguas en Varlion hun wegen zouden scheiden.

Yanguas heeft nu zijn nieuwe racketmerk onthuld: LÕK. “Welkom in een nieuw tijdperk”, schreef LÕK op hun Instagram-pagina, waarbij ze de overstap van Yanguas naar hun merk aankondigden. Yanguas, die momenteel op de 20e plaats staat in de nieuwe Premier Padel ranglijst, zal het komende seizoen naast Javi Garrido spelen, een aankondiging die hij eind vorig jaar deed.

Varlion: Een reeks vertrekken

De aankondiging van Yanguas komt te midden van een reeks vertrekken bij Varlion. Padel Alto meldde eerder al dat wereldsterren Jessica Castelló en Jon Sanz de banden met het merk hebben verbroken. Ook Anna Cortiles, Iván Ramírez, Maxi Arce, Franco Dal Bianco, Juani De Pascual en Álex Chozas hebben hun samenwerking met het merk in 2023 beëindigd.

Deze reeks vertrekken suggereert een verschuiving in de padelwereld, waarbij spelers op zoek zijn naar nieuwe merken en partnerschappen om hun carrière voort te zetten. Het is nog onduidelijk wat de precieze redenen zijn voor deze massale uittocht bij Varlion, maar het is duidelijk dat de spelers op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden.

Wat betekent dit voor de toekomst van Padel?

De overstap van Yanguas naar LÕK en de vele andere veranderingen in de padelwereld kunnen wijzen op een grotere verschuiving in de sport. Spelers zijn wellicht op zoek naar merken die beter aansluiten bij hun speelstijl, waarden of ambities. Het kan ook een teken zijn van de groeiende concurrentie in de sport, waarbij merken vechten om de beste spelers aan zich te binden.

Hoe dan ook, de overstap van Yanguas naar LÕK is een spannende ontwikkeling in de wereld van professioneel padel. Het belooft een interessant seizoen te worden, waarin we zullen zien hoe deze veranderingen de dynamiek van de sport zullen beïnvloeden.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist