Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Miguel Lamperti verlengt contract met Nox voor nog een seizoen

De 45-jarige padellegende Miguel Lamperti heeft bevestigd dat hij zijn contract met racketmerk Nox heeft verlengd voor nog een seizoen. Lamperti, die al sinds 2008 met Nox-rackets speelt, zal dus ook in het komende seizoen op het hoogste niveau blijven spelen.

Verbondenheid met Nox sinds 2008

Lamperti’s relatie met Nox begon toen hij zijn geboorteland Argentinië verliet om in Spanje te gaan spelen. Hij zocht betere trainings- en wedstrijdmogelijkheden en vond die in Spanje, samen met een merk dat zijn spel naar een hoger niveau tilde. Sindsdien is hij trouw gebleven aan Nox, een merk dat ook andere grote namen in de padelwereld sponsort, zoals de Argentijn Agustin Tapia.

Reactie van Lamperti op contractverlenging

Na de aankondiging van de contractverlenging uitte Lamperti zijn vreugde op zijn sociale media-kanalen. “Ik ben erg blij om nog een jaar door te gaan met het merk waar ik al sinds 2008 mee samenwerk”, schreef hij. Hij voegde eraan toe dat zijn baas hem vroeg of hij nog één, twee of zelfs vijf jaar wilde blijven. Met een lach bevestigde hij dat ze het contract met nog een jaar hadden verlengd.

Nox’s inzet voor de ontwikkeling van padel

Nox is niet alleen een merk dat topatleten sponsort, maar het heeft ook een sterke focus op de ontwikkeling van de sport. De afgelopen jaren is het bedrijf een academie gestart in Barcelona, de Nox Padel Academy, waar jonge, veelbelovende talenten worden opgeleid. De academie wordt geleid en gecoacht door Pablo Crosetti, die ook de coach is van Agustin Tapia.

De contractverlenging van Lamperti met Nox is een bevestiging van de sterke band tussen de speler en het merk. Het is ook een teken van Nox’s toewijding aan de sport en de spelers. Met Lamperti aan boord voor nog een seizoen, kunnen fans van de sport uitkijken naar meer spannende wedstrijden en prestaties van deze legendarische speler.

De toekomst van Lamperti en Nox

Hoewel Lamperti’s contractverlenging slechts voor één jaar is, is het duidelijk dat de relatie tussen de speler en het merk sterk is. Het is mogelijk dat we Lamperti nog vele jaren met een Nox-racket in zijn handen zullen zien. Voor nu kunnen fans van de sport zich verheugen op nog een seizoen van Lamperti op het hoogste niveau van de padelsport.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Tour '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist