Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Marta Ortega: “Mijn doel is om de toppositie terug te winnen”.

In een recent interview met Analistas Padel besprak Marta Ortega haar doelen voor 2024, haar toekomstverwachtingen en noemde ze zelfs enkele veelbelovende jonge speelsters.

Ortega heeft samen met Veronica Virseda deelgenomen aan verschillende toernooien en heeft een duidelijk doel: “Ons doel is om bij de top 4 van de ranglijst te blijven. We concurreren met Alejandra Salazar en Tamara Icardo. Op een gegeven moment zou ik op persoonlijk vlak graag terug willen keren naar de nummer 1.”

De voormalige nummer 1 benadrukte een aantal jonge speelsters met wie ze in de toekomst graag zou willen spelen: “Ik heb in Miami met Alejandra Alonso gespeeld. Ik denk dat ze het spectaculair zal doen. Dan is het waar dat ze niet zo jong zijn, maar ik denk nog steeds dat Tamara Icardo en Bea Gonzalez veel talent hebben.”

Tot slot noemde Ortega Marta Marrero, met wie ze vele jaren op het veld heeft gedeeld: “Ik heb nog steeds een hechte band. Ik heb onlangs haar baby ontmoet. Ik weet dat ze terugkeert naar het circuit en daar kijk ik naar uit.”

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist