Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Lucho Capra verlaat Siux en sluit zich aan bij Wilson

Na een samenwerking van acht jaar met Siux, heeft Lucho Capra aangekondigd dat hij het merk verlaat. Capra, die het merk jarenlang vertegenwoordigde en met hun rackets speelde, heeft nu zijn nieuwe racketmerk onthuld.

De breuk met Siux

De aankondiging van Capra’s vertrek bij Siux markeert het einde van een tijdperk. “De tijd vliegt. We waren acht jaar samen en het was een hele goede tijd. Beetje bij beetje groeiden we. We hebben geweldige momenten gehad en we hebben in de beste arena’s gespeeld tegen de besten in de sport, maar altijd samen. Bedankt voor alles. Het was een waar genoegen”, zei Capra in een verklaring.

Hoewel de redenen voor de breuk niet expliciet zijn vermeld, is het duidelijk dat zowel het merk als de speler nu hun eigen weg gaan.

Capra’s nieuwe avontuur met Wilson

Capra heeft nu aangekondigd dat hij zich aansluit bij Wilson, hetzelfde merk dat zijn nieuwe partner Fernando Belasteguín vertegenwoordigt. “Kijk eens wie er terug is in onze familie! Welkom Lucho Capra in ons team! Bereid je voor op buitengewone momenten op het veld nu Lucho Capra zijn krachten bundelt met Fernando Belasteguín in zijn laatste professionele jaar. Deze krachtenbundeling markeert het begin van vooruitgang en succes”, schreef Wilson op Instagram.

Deze overstap naar Wilson is een belangrijke stap voor Capra, die nu de kans krijgt om samen te werken met Belasteguín, een van de meest gerespecteerde spelers in de sport. Het is een spannende tijd voor Capra, die nu de kans krijgt om zijn spel naar een hoger niveau te tillen.

Wat de toekomst in petto heeft

Capra en Belasteguín zullen hun debuut maken als team op de wereldtournee eind februari, wanneer het eerste Premier Padel toernooi wordt gespeeld. Dit markeert een nieuw hoofdstuk in de carrière van Capra, die nu de kans krijgt om zijn vaardigheden op het hoogste niveau van de sport te tonen.

Hoewel het vertrek van Capra bij Siux het einde van een tijdperk markeert, is het ook het begin van een nieuw en spannend hoofdstuk in zijn carrière. Met de steun van Wilson en de samenwerking met Belasteguín, heeft Capra nu de kans om zijn spel naar nieuwe hoogten te tillen en zijn stempel te drukken op de wereld van het professionele padel.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Ultimate Pro+ '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist