Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Lucho Capra neemt afscheid van Siux na achtjarige samenwerking

Na een vruchtbare samenwerking van acht jaar, hebben padelspeler Lucho Capra en het racketmerk Siux besloten hun wegen te scheiden. Capra, die Siux al die jaren met trots heeft vertegenwoordigd en met hun rackets heeft gespeeld, kondigde dit nieuws aan via zijn Instagram-account.

Een einde aan een succesvolle samenwerking

“De tijd vliegt. Het was acht jaar samen en het was een hele goede tijd. Beetje bij beetje groeiden we. We hebben geweldige momenten gehad en we hebben in de beste arena’s gestreden tegen de besten in de sport, maar altijd samen. Bedankt voor alles. Het was een waar genoegen”, schreef Capra op Instagram, terwijl hij terugblikte op de jaren van samenwerking met Siux.

Deze aankondiging markeert het einde van een tijdperk voor Capra, die in de loop der jaren een sterke band met het merk heeft opgebouwd. De samenwerking heeft hem niet alleen voorzien van hoogwaardige rackets, maar ook bijgedragen aan zijn groei en succes in de sport.

Wat brengt de toekomst voor Capra?

Hoewel het nog onduidelijk is welk racketmerk Capra in 2024 zal vertegenwoordigen, is het zeker dat hij zijn passie voor de sport zal blijven nastreven. Capra, die een groot deel van 2023 samen met Maxi Sanchez speelde, heeft nu een nieuwe partner gevonden in een andere legende van de padelwereld, Fernando Belasteguín.

Belasteguín, die bekend staat om zijn voortdurende zoektocht naar een linkshandige partner, lijkt in Capra de perfecte match te hebben gevonden. Samen vormen ze een krachtig duo, klaar om de padelwereld te veroveren.

Een nieuw hoofdstuk

Hoewel het einde van de samenwerking met Siux ongetwijfeld een grote verandering is voor Capra, biedt het ook nieuwe mogelijkheden. Het opent de deur naar een nieuw hoofdstuk in zijn carrière, waarin hij nieuwe uitdagingen kan aangaan en zijn vaardigheden verder kan ontwikkelen.

Wat de toekomst ook brengt, één ding is zeker: Capra’s passie voor padel en zijn toewijding aan de sport zullen onveranderd blijven. En wie weet, misschien zal zijn volgende samenwerking hem naar nog grotere hoogten in de sport brengen.

Terwijl we wachten op de aankondiging van zijn nieuwe racketmerk, kunnen we alleen maar terugkijken op de succesvolle jaren van Capra met Siux en uitkijken naar wat de toekomst voor hem in petto heeft.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Ultimate Pro+ '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist