Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Lucas Campagnolo en Javi Garrido teruggetrokken uit Italië Major

Het Spaans-Braziliaanse duo moest de Major van Italië verlaten door de blessure van Lucas Campagnolo.

Lucas Campagnolo en Javier Garrido hebben dinsdag een sterk debuut gemaakt tijdens de Premier Padel Major in Rome. Het duo wist de zenuwen van hun debuut te overwinnen en kwam als winnaar uit de strijd tegen de Spanjaarden Goenaga en Hernández met een score van 7/6 7/5.

Vanmiddag kwam er echter slecht nieuws uit het “Foro Italico” in Rome. De Braziliaanse speler ondervond een terugslag van de blessure die hem uit de WPT Open in Valencia hield, waardoor het duo zich terugtrok uit het toernooi.

“Ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Ik kan vandaag niet op de baan staan in Rome. Volgende week niet in Madrid en de week daarna niet in Málaga. Ik hoef nu niet te praten… Ik moet geduld hebben en geloven dat alles met een reden gebeurt,” kondigde ‘Campa’ aan op zijn sociale media.

Uit de rechtbank tot augustus

Door de blessure die Campagnolo heeft opgelopen, mist hij de volgende twee toernooien, de Premier Padel in Madrid en de WPT Open in Málaga. Dit betekent dat de speler naar verwachting pas in augustus terugkeert op de banen.

Hierdoor gaan hun tegenstanders van vanmiddag, Marmolejo en Alex Chozas, rechtstreeks door naar de kwartfinales van het toernooi. Het jonge kwalificatiepaar staat donderdag tegenover de winnaars van de wedstrijd tussen Tapia/Coello en Bautista/J.M. Diaz.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Sense Pro '24 Padel Racket

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist