Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Libaak en Augsburger: Jonge Padel Sterren Schitteren op Wereldpodium

De padelwereld is dit jaar opgeschud door de opmerkelijke prestaties van twee jonge spelers, Tino Libaak (17) en Leo Augsburger (18). Hun succesverhaal begon aan het begin van het jaar toen ze de jongste spelers ooit werden die een finale bereikten op de World Padel Tour. Dit succes heeft hun ranking aanzienlijk verbeterd en ze zijn nu een kracht om rekening mee te houden op het wereldtoneel.

Van Jonge Beloften tot Wereldklasse Spelers

Na hun indrukwekkende prestatie in de Zuid-Amerikaanse WPT-competitie besloten Libaak en Augsburger om elk hun eigen weg te gaan om rankingpunten te verzamelen. Maar in de herfst kwamen ze weer bij elkaar en hun hernieuwde partnerschap leverde opnieuw succes op. Vorige week bereikten ze opnieuw een finale, waarmee ze hun status als supertalenten in de padelwereld bevestigden.

Overwinning op Wereldklasse Tegenstanders

De jonge spelers lieten hun vaardigheden zien door afgelopen zaterdag de nummer twee van de wereld, Martin Di Nenno en Franco Stupaczuk, te verslaan. Dit bracht hen naar hun tweede finale van het jaar. Hoewel ze de finale verloren aan Agustín Tapia en Arturo Coello, was hun prestatie nog steeds indrukwekkend.

Stijging in de Wereldranglijst

Hun succes heeft geleid tot een aanzienlijke stijging in hun ranking op de World Padel Tour. Tino Libaak klom acht plaatsen omhoog en staat nu op de 25e plaats op de wereldranglijst. Zijn teamgenoot Leo Augsburger steeg zeven plaatsen en staat nu op de 18e plaats. Dit is een opmerkelijke prestatie voor twee zo jonge spelers en belooft veel voor hun toekomst in de sport.

Wat als?

Interessant is dat als Libaak en Augsburger de finale hadden gewonnen, Leo Augsburger een plaats in de Masterfinale zou hebben gekregen in plaats van Coki Nieto. Nu zal de Argentijn als reserve aanwezig zijn tijdens de wedstrijd. Dit toont aan hoe dicht Libaak en Augsburger bij de absolute top van de padelwereld zijn gekomen.

De Toekomst van Padel

Met hun indrukwekkende prestaties en snelle stijging in de ranglijst zijn Tino Libaak en Leo Augsburger spelers om in de gaten te houden. Ze hebben al bewezen dat ze kunnen concurreren met de beste spelers ter wereld en hun potentieel is enorm. Het is duidelijk dat deze jonge spelers een grote toekomst hebben in de padelwereld en we kunnen niet wachten om te zien wat ze in de toekomst zullen bereiken.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist