Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Lebron maakt comeback in een van de belangrijkste toernooien van het seizoen

Juan Lebron keert in de week van 10 tot en met 16 juli terug op de Italiaanse Major van het Premier Padel circuit, na bijna twee maanden afwezigheid door een blessure.

De padelwereld viert feest nu Juan Lebron op schema ligt om zijn comeback te maken. Na een lang en moeilijk herstel van een blessure aan zijn rechter elleboog, is de getalenteerde speler uit Cadiz van plan om terug te keren in een van de belangrijkste toernooien van het seizoen.

Lebron en zijn partner, Ale Galan, hebben zich ingeschreven voor de komende Premier Padel Italy Major, die in juli plaatsvindt in het Foro Italico in Rome.

“El Lobo’ is herstellende van een blessure aan zijn rechterarm die hem van de baan hield sinds de World Padel Tour Open in Denemarken midden mei. Lebron heeft dit seizoen verschillende toernooien gemist, waardoor hij de toppositie in de WPT-ranking verloor aan Coello en Tapia.

Lebron en Galan zijn echter de onbetwiste leiders in het FIP klassement. Na vorig seizoen vier titels te hebben veroverd, zal het Spaanse duo het Italiaanse evenement ingaan als het nummer één paar en de titel verdedigen die ze in 2022 wonnen.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist