Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Lebron en Galan triomferen in Milaan P1

De padelwereld heeft weer een spannend hoofdstuk toegevoegd aan haar geschiedenisboek. Alejandro Galán en Juan Lebrón hebben zichzelf gekroond tot kampioenen van de Milaan P1, na een zinderende finale tegen Franco Stupaczuk en Martín Di Nenno. Dit is de vijfde titel van het jaar voor het Spaanse duo, een prestatie die hun veerkracht en doorzettingsvermogen onderstreept na een seizoen vol uitdagingen.

Een seizoen van ups en downs

Lebron en Galan hebben een turbulent seizoen achter de rug. Beide spelers hebben te maken gehad met blessures en verloren hun toppositie in de World Padel Tour aan Agustín Tapia en Arturo Coello. Maar sinds augustus hebben ze hun vorm hervonden en zijn ze weer in de race voor titels. Sinds de zomerstop hebben ze vijf van de acht titels op hun naam geschreven, een indrukwekkende comeback die hun vastberadenheid en talent onderstreept.

De finale: een spannend spektakel

De finale in Milaan was een intense en spannende strijd die het publiek op het puntje van hun stoel hield. De eerste set werd beslist in een tiebreak, waarin Galan en Lebron met 8-6 zegevierden. De tweede set was eveneens een nek-aan-nekrace. Bij een stand van 5-4 hadden de Spanjaarden verschillende matchpoints, maar ze slaagden er niet in om de wedstrijd te beslissen.

De set werd uiteindelijk beslist in een tiebreak, waarin Di Nenno en Stupa de overhand hadden. Maar het was de derde set die de finale besliste. Bij een stand van 3-3 wisten Galan en Lebron de break te winnen, maar de stand werd al snel weer gelijk getrokken. Uiteindelijk was het een tiebreak die de wedstrijd besliste, waarin Alejandro Galán en Juan Lebrón de sterkste waren en de titel wonnen. De eindstand was 7-6, 6-7, 7-6.

Op naar de Masterfinale

Met deze overwinning op zak kijken Lebron en Galan nu uit naar de Masterfinale, die volgende week in Barcelona plaatsvindt. Na hun indrukwekkende prestaties in Milaan zullen ze ongetwijfeld met vertrouwen de baan betreden. Maar zoals dit seizoen heeft aangetoond, is niets zeker in de wereld van padel. Fans over de hele wereld zullen met ingehouden adem toekijken hoe deze twee titanen van de sport hun volgende uitdaging aangaan.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Ultimate Tour '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist